Sæt prikken over i'et på din bolig med fodpaneler og trælister til skarpe priser

Hos Østerbro Tømmerhandel ApS finder du hvad du skal bruge og med verdens største udvalg af trælister kan du være sikker på at finde billige fodpaneler som du kan lide.

Trælister til skarpe priser

Det er tit de små detaljer, der er med til at gøre den store forskel og fuldende projektet. Hos Østerbro Tømmerhandel ApS finder du et enormt udvalg af lister – faktisk ikke blot et stort udvalg, men verdens største udvalg af trælister! Lister fås i mange forskellige former og modeller og hos Østerbro Tømmerhandel ApS har de trods alt også lidt forskelligt at vælge i mellem. Udvalget byder nemlig på alt lige fra vinduesrammer, skyggelister, sprodser, skruelister til skabslister, fodpanel og meget mere. Trælister fås til rigtig skarpe priser hos Østerbro Tømmerhandel ApS som alle kan være med på og det er en billig måde at sætte prikken over i’et på din bolig eller i de enkelte rum. Med mulighed for at vælge imellem mange forskellige længder af lister, samt vælge imellem et hav af forskellige træsorter som fyr, eg, ask og kirsebær, kan du være sikker på at finde nogle flotte trælister, der passer perfekt ind i omgivelserne.

Billige fodpaneler til boligen

Et fodpanel er uundværligt i forhold til boligens udtryk. Trælisterne, der ligger flot langs gulvet er med til at skjule mellemrummet mellem væggen og et levende trægulv, der udvider sig afhængig af varmen. Hos Østerbro Tømmerhandel ApS finder du billige fodpaneler i både klassiske og moderne designs, minimalistiske og profilerede m.v. Fodpanelerne fås i flere forskellige træsorter og i flere forskellige længder – alle sammen til solide priser vel at mærke. Et fodpanel kan også i flere tilfælde være med til at skjule samt holde styr på kabler, så de ikke flyder hen langs væggen. Billige fodpaneler fra Østerbro Tømmerhandel ApS holder godt og i blandt det enorme sortiment kan du være helt sikker på at finde et fodpanel som passer perfekt ind i din bolig og som kan være med til at skabe en slags ro i boligen. Tjek udvalget af billige fodpaneler ud og gå ind på Østerbro Tømmerhandel ApS’ hjemmeside i dag.

Østerbro Tømmerhandel ApS hjælper dig med den sidste og super vigtige finish i boligen.

Østerbro Tømmerhandel ApS