Charging.dk tilbyder borde med opladning og ladestationer fra deres brede udvalg

Charging.dk har et stort udvalg af forskellige slags ladestationer med mulighed for eget logo på. Læs mere om borde med opladning her.

Charging.dk

Borde med opladning - En smart, kombineret løsning

Charging.dk har et bredt udvalg af forskellige ladestationer til mange forskellige formål. Der er bl.a. små lockers, som kunderne kan låse deres telefoner inde i, imens de lader op. Der har alle rummene en kodelås, som kunden laver en kode på, når denne skal lade sin telefon op. Ligesom et offentligt garderobesystem på et museum eller lignende. Der er også de små modeller, som kan stå bag en bar eller bag disken, hvor der er plads til 6 telefoner, som kan lade op samtidig. Det er smart at have en ladestation i sin bar, for mange kunder vil have brug for at lade deres telefoner op. Og derfor er det fedt med ladestationer med alle forskellige kabler, så både iPhone, Android og Huawei kunder kan lade deres telefoner op, når de har brug for det. Det er en måde at få dine kunder til at blive længere tid i din butik, bar eller café på.

Vælg ladestationer med mange fordele på www.charging.dk

Hos Charging.dk kan du også finde smarte borde med opladning, som er perfekte til events eller messer. Med de transportable og sammenklappelige borde kan du lynhurtigt sætte en smart ladestation op til seks telefoner, som vil få folk til at blive lidt længere i din messestand. Når man har en messestand, så handler det om at få folk til at blive og det handler om at få deres opmærksomhed, og det kan du bl.a. gøre med et bord med opladning. De flotte borde med opladning er lette, og kan lynhurtigt foldes sammen og foldes ud. De er solide og kan holde til at kunderne står og læner sig op ad dem, og du kan bestille dem med dit eget logo. Det er genialt at have dem med til messer og events, for de tiltrækker kundernes opmærksomhed og tilbyder dem at oplade deres mobiler, hvilket kan være tiltrængt til events.