DAB+ radio med Bluetooth og Chromecast til salg online

Med en Chromecast åbner der sig en ny verden op med de bedste serier og film på dit TV. Læs mere om fordelen ved dette apparat ved at klikke ind på www.av-cables.dk samt i første afsnit i denne artikel. I afsnit to kan du læse om DAB+ radioer, der er udstyret med Bluetooth funktion.

Av-Cables.dk

Chromecast fra Google - Stream i god kvalitet på dit TV

En Chromecast yder en smart forbindelse imellem dit TV og dine apparater. Det kunne f.eks. være, at du vil streame en film fra din Netflix konto af, som du har på computeren. Hvad gør man, hvis man ikke har et digitalt TV? Svaret er den smarte Chromecast fra Google. Du sender signalet trådløst fra computeren til denne, som så er tilkoblet dit fjernsyn. Den kan også bruges fra din smartphone eller tablet. Av-Cables.dk sælger flere udgaver fra serien heriblandt Google Chromecast Ultra, 3 og Audio. Læs om, hvad de forskellige modeller indebærer på websitet. Alternativt kan du kontakte Av-Cables.dk for mere info via deres telefonnummer eller læse videre på producentens officielle side. Du får prisgaranti på dit Chromecast køb via www.av-cables.dk, og naturligvis også dag til dag levering.

Av-Cables.dk - DAB+ radio med Bluetooth til en skarp pris

Bestil en DAB+ radio med Bluetooth hos Av-Cables.dk, og få radiolyd til dit headset. Tiderne, hvor radioen hele tiden skulle skratte, er for længst ovre. I dag har vi den digitale DAB teknologi, som giver krystalklar lyd, selvom det er over radioen. Hvis du så vil videreføre signalet til dine høretelefoner, så er det essentielt, at du vælger en DAB+ radio med Bluetooth funktion. Så kan du lytte til det interessante program på P1 eller de fede tunes på P3, selvom kæresten har andre planer. DAB+ radioerne med Bluetooth, der tilbydes hos Av-Cables.dk, er naturligvis også udstyret med god højtalerlyd. Det er alligevel lækkert at kunne lytte til morgenradioen, når man nyder et rundstykke og en kop god kaffe sammen med familien, inden hverdagen går løs. Kvalitet er en selvfølge, når man køber en DAB+ radio med Bluetooth billigt på www.av-cables.dk.

Bestil DAB+ radioer og Chromecast fra Google online hos Av-Cables.dk, som giver dig 30 dages fuld returret. Spar penge på elektronik vha. ganske få klik.