ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK er specialister i samvær og nyt skilsmissesystem

Er du på udkig efter en advokat, der har specialiseret sig i samvær og et nyt skilsmissesystem, kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her samvaersadvokaten.dk hvor ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK giver dig indblik i deres arbejde med familieretten.

Advokat i samvær

Kigger du på deres hjemmeside, kan du hurtigt skabe dig et godt overblik over deres virke som advokatfirma med speciale i familieret. Står du i en problemfyldt situation med din familie, som er blevet for kompliceret til at i selv kan løse den, kan det være en rigtig god ide at benytte sig af en advokat i samvær. Med en advokat i samvær på din side, kan du få et godt overblik over din sag og dine rettigheder i sagen. Det kan være rigtig svært at stå selv med problemer angående samvær og familieret, og derfor kan det være en rigtig god ide at du benytter dig af en advokat der har stor erfaring med sager om samvær. En advokat med speciale i samvær, kan føre dig bedst muligt igennem din situation.

Nyt skilsmissesystem

Der er kommet et nyt skilsmissesystem, og det kan være svært at finde rundt i på egen hånd. Står du midt i en skilsmisse, kan du derfor med stor fordel benytte dig af deres advokater med speciale i familieret og skilsmisse. Med et nyt skilsmissesystem er der også kommet to nye instanser, nemlig Familieretshuset og Familieretten. Disse to instanser i det nye skilsmissesystem er dem, der håndterer familieretssagerne og er derfor også dem, der skal afgøre sager om skilsmisse. Har du spørgsmål til det nye skilsmissesystem, er du altid velkommen til at kontakte dem over telefonen, og høre om hvordan du kan få advokathjælp til din sag.
Tag derfor et kig på deres hjemmeside, hvor du bl.a. kan finde deres kontaktinformationer hvis du ønsker at henvende dig til dem.

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK