ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK tilbyder information om underretningspligt samt tvangsfjernelse og advokathjælp

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK er et advokatfirma, der har sat sig for at hjælpe alle børn og unge i nød. Herunder tilbydes der gratis hjælp til tvangsfjernelse og advokathjælp, samt information om din underretningspligt som borger.

Bliv klogere på underretningspligt 

Man har som borger underretningspligt, som betyder at man skal oplyse sin kommune, omkring vold, mishandling og overgreb i hjemmet. Der findes hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK en masse information og guidance til hvad underretningspligt dækker over og hvordan man som borger skal benytte denne. Underretningspligten skal bruges hvis man har mistanke om vold eller mishandling i sit eget eller andre hjem, hvor børn, unge og voksne kan komme til skade. Kommunen har pligt til at reagere på enhver sag, hvor der kan være mistanke om vold i hjemmet, hvor du som underretter vil være anonym i sagen. Derfor er der som borger vigtigt at kende til reglerne om underretningspligt, for at få hjulpet så mange familier som muligt, i Danmark. Læs mere på tvangsfjernelse.com.

Tvangsfjernelse og advokathjælp

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK hjælper også med gratis tvangsfjernelse og advokathjælp, til dem der har brug for det. Står man midt i en sag om tvangsfjernelse af sit barn, står ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK klar med et team af advokater, som står ved din side hele forløbet igennem. Tvangsfjernelse og advokathjælp hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK tilbydes af et team af specialister indenfor området, så du modtager den bedst mulige hjælp og guidance gennem dit forløb. Teamet består af seks specialister, der står klar til at hjælpe med alt info om tvangsfjernelse og advokathjælp. Find den rette advokat på tvangsfjernelse.com, og find den rigtige vej igennem din sag.

Klik ind på tvangsfjernelse.com allerede i dag, hvis du søger professionel og gratis hjælp til tvangsfjernelsessager eller har mistanke om vold og mishandling i dit eller andre hjem.

ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK