Dyrlægens Gård forhandler et stort udvalg af kvalitetsprodukter som ArthroFlex til hunde og Virbac HPM kattefoder

Hunde og katte får ikke altid det, de har brug for, med deres vanlige foder, selvom du køber det bedste til dem. Når en hund bliver ældre, kan det blive nødvendigt at give den et kosttilskud, som er godt mod ledsmerter. Et sådant tilskud forhandler Dyrlægens Gård. Her finder du også Virbac HPM kattefoder, som er godt til din raske kat, som du alligevel gerne vil tilbyde lidt ekstra, og du finder ArthroFlex til ældre hunde, så hundens led forbliver smidige og uden smerter.

Vælg ArthroFlex til hunde med gigt eller ledsmerter

Ældre hunde eller hunde med skavanker kan have brug for noget, der afhjælper ledsmerter og gigt. ArthroFlex til hunde indeholder bl.a. grønlæbet musling, omega-3-fedtsyrer og collagen II, som er med til at afhjælpe inflammation i leddene. En hund med ledsmerter vil få stor gavn af ArthroFlex, og det er endda meget velsmagende. Så hvis din hund er lidt kræsen, vil der sandsynligvis ingen problemer være med at få den til at indtage ArthroFlex. Midlet kan fås hos Dyrlægens Gård, som nøje udvælger de produkter, de forhandler. Derfor lever ArthroFlex til hunde også op til deres krav om velsmag, naturlighed og effektivitet. på dyrlaegensgaard.dk kan du både købe ArthroFlex til store og små hunde, så det er nemt at sørge for, at din hund får præcis den dosis, den behøver.

Virbac HPM kattefoder til både killinger, ungkatte og ældre katte

Selvom din kat er rask og ingen skavanker har, er det dejligt at forkæle den med lækkert og sundt kattefoder. Virbac HPM kattefoder er godt til både din killing, din voksne kat og din ældre kat, og til hver aldersgruppe er der foder med særligt gode egenskaber. Virbac HPM killingefoder er godt for immunforsvaret, killingens vækst og giver sunde urinveje og smuk pels. Foderet fra Virbac HPM er velsmagende, så det bliver nemt at få det i killingen. En voksen kat, der skal forkæles, vil nyde at spise Virbac HPM kattefoder med laks. Det er tilmed letfordøjeligt og forebygger tandsten. Ligesom ældre hunde kan ældre katte få dårlige led. Dertil er Virbac HPM Senior kattefoder velegnet, fordi foderets proteinniveau er tilpasset senior katten. Det er desuden tilsat chondroitin og chitosan, som holder kattens led elastiske.

Dyrlægens Gård