Forhandler af Soopa snacks og ProNature large breed

Kvalitetsfoder til bade hunde og katte er hvad du finder på www.petfoodnord.dk.

Soopa snacks

Skal din hund have lækre godbidder, er Soopa snacks en god mulighed. På www.petfoodnord.dk finder du forskellige varianter af Soopa snacks til gode priser. Soopa snacks er særligt til hunde med allergi og hunde der skal tabe sig. Soopa snacks er udelukkende produceret af frugt og grønt, og Soopa snacks er derfor velegnede, hvis din hund skal smide nogle kilo. Så klik ind og tag et kig på de lækre Soopa snacks på www.petfoodnord.dk.

 

ProNature large breed

ProNature large breed er foder i høj kvalitet til hunde. På www.petfoodnord.dk kan du få ProNature large breed i sække med 15 kg. Ingredienserne i ProNature large breed er nøje udvalgt, så det er et rigtig godt foder til hunde. ProNature large breed er produceret til store hunderacer, og ProNature large breed indeholder 26 % protein og 13 % fedt. Klik ind på www.petfoodnord.dk og læs mere om ProNature large breed.

 

Pet Food Nord

Hos Pet Food Nord forhandles mange forskellige produkter, så du helt sikkert kan finde det perfekte foder til din hund eller kat. Vil du gerne stille www.petfoodnord.dk et spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte dem. Er din hund eller kat ikke tilfreds med smagen på foderet fra www.petfoodnord.dk, kan du få pengene tilbage.