Gør hverdagen lettere med en BIBS navnesut eller MAM navnesutter fra Navnesutten

Hos Navnesutten har de fået den geniale ide at indgravere navne direkte på sutterne, så de ikke bliver væk i institutionen. Ville dit barn elske en BIBS navnesut? Eller måske er I mere til Filibabba, Canpol eller MAM navnesutter? Læs mere om udvalget i artiklen herunder.

Hold styr på dit barns sutter med en BIBS navnesut

Hvis du er træt af, at dit barns sutter altid bliver væk eller glemt forskellige steder, uden at folk har en chance for at vide, hvem de glemte sutter tilhører, så er der håb forude. Hos Navnesutten kan du købe en sut med navn, så dit bavn for eksempel kan få sin helt egen BIBS navnesut. På deres navnesutter er navnet indgraveret, så skriften ikke bliver slidt af – heller ikke når sutterne koges. Alle deres sutter opfylder desuden EU-standarden EN 1400, hvilket betyder, at de lever op til nogle særlige krav både i forhold til miljø samt holdbarheden og kvaliteten på sutterne. Det særligt gode ved en BIBS navnesut er, at den er danskproduceret, hvilket vil sige, at den er både designet og fremstillet i BIBS hovedkvarteret i Hillerød. Dermed er du sikret sutter af en høj kvalitet fra et firma, der desuden trækker på en årelang erfaring. 

På www.navnesutten.dk finder du Canpol, Philips Avent og MAM navnesutter

Udover BIBS sutter finder du også et bredt udvalg af MAM navnesutter, der er en schweizisk og østrigsk sutteproducent, der ligesom BIBS har mange år på bagen og derfor stor erfaring på området. MAM navnesutterne er symmetriske sutter, så hvis dit barn er størst fan af flade sutter, bør du helt sikkert se nærmere på dette brand. Derudover er MAM sutter udviklet i samarbejde med både tandlæger og eksperter fra medicinalbranchen, så sutterne støtter en korrekt udvikling af gummer og tænder. Bedst af alt får du en sut af høj kvalitet, og som er slidstærk – og da du med navneindgraveringen er sikret bedre mod at sutten bliver væk, får du en sut, der kan bruges, lige til dit barn vokser fra den. Udover MAM navnesutter kan du også finde sutter med navn fra en række andre kendte mærker, som for eksempel Canpol, Philips Avent og Filibabba. Gå ind på hjemmesiden og find en sut til dit barns navn fra dit favoritmærke.

Navnesutten