2BM har stor erfaring med implementering af ERP systemer som eksempelvis SAP

2BM er et IT konsulenthus, der rådgiver virksomheder i valg og implementering af ERP systemer, som ex. SAP. Læs mere her hvis du vil ruste din virksomhed til fremtiden.

2BM

ERP systemer

2BM er en konsulentvirksomhed, der hjælper virksomheder med implementering af ERP systemer. Deres team af seniorkonsulenter har mange års erfaring inden for administrativ software som SAP, og de er en del af verdens største SAP-forhandleralliance United VARs. Et ERP system hjælper din virksomhed med en bred vifte af forskellige opgaver som fx økonomi, lagerstyring, indkøb, salg, distribution, HR, bogføring og meget mere. Det er et omfattende program, som får alle virksomhedens forskellige afdelinger til at spille sammen. Derfor oplevere mange virksomheder, der implementerer ERP systemer en bred effektivisering af deres arbejdsprocesser. Omstillingsparathed er et nøgleord til at ruste sig til fremtidens arbejdsmarked, og det hjælper ERP systemer også virksomheder med. Teknologi 4.0 giver mange muligheder, som kan blive til udfordringer, hvis ikke de gribes rigtigt an, men ved at digitaliser sine arbejdsprocesser kan man bedst ruste sig til en uforudsigelig fremtid med optimerede arbejdsgange og en dynamisk virksomhedsmodel.

Eksperter i SAP

SAP er et administrativt software, et ERP system med andre ord, er blandt de tredjestørste softwareudviklere i verden inden for administrationsprogrammer til virksomheder. Mange virksomheder kender allerede programmet og har i mange år nydt godt af deres tilpasningsdygtige design og det intuitive interface. SAP er enormt tilpasningsdygtigt og kan ved hjælp af tabeller ”omprogrammeres” til en hvilken som helst virksomhed uden at der skal programmører til. Det gør det til en langt billigere implementering end andre ERP systemer. SAP har i mange år leveret dygtigt og kraftfuld software til mange forskellige virksomheder og deres intuitive interface gør det let for din virksomhed dynamisk at omstille jer til en mere digitaliseret virkelighed. Det kan give store forretningsfordele at tænke sine arbejdsprocesser mere digitalt, for det kan effektivisere og spare på mandskabstimerne. 2BM er eksperter i SAP og du kan læse meget mere om, hvordan de kan hjælpe din virksomhed på www.2bm.dk.