Alt fra en spejlkugle til USB C 3.1 stik hos Av-Cables.dk

Skal du holde fest? Skab diskoteksstemning med en spejlkugle fra Av-Cables.dk. Denne hjemmeside indeholder ethvert type kabel inkl. USB C stik.

Av-Cables.dk

Skab dit eget dansegulv med en spejlkugle

Leder du efter en spejlkugle, der kan være med til at skabe lidt stemning til husfesten? Eller er du ved at indkøbe til festafdelingen på skolen eller måske firmafesten? Du behøver ikke at besøge andre webshops end www.av-cables.dk for at købe en spejlkugle. Deres sortiment indeholder modeller på 10, 15, 20 og 30 cm. Hvis du har brug for at skabe et stort dansegulv, har du brug for at vælge en af de større modeller, men hvis du blot kigger efter en spejlkugle til dit eget værelse, kan du måske nøjes med en 10 cm model. Av-Cables.dk sælger også LED motorer til spejlkugler via webshoppen. Dette er med til at give en bedre lysoplevelse, end hvis din spejlkugle står stille.

USB C 3.1 - ny og bedre teknologi

USB C kablet er relativt nyt. Det blev udgivet anno 2014. Du kender det nok fra det elliptiske udseende. Det er et endnu mere universelt stik end de tidligere udgaver. USB C 3.1 kendetegnes ved at være fleksibelt og stærkt. Det er et dobbeltsidet stik, der giver en hurtigere overførsel af data samt mulighed for en større strømkapacitet. Det smarte ved et USB C stik er også, at det passer ind uanset rotationsretningen. Det er træls at vende stikket forkert, og det kommer man aldrig til, hvis man benytter sig af et USB C kabel i stedet for en af de gamle typer. Der er også en væsentlig forskel, når man kigger på dataoverførselshastigheden mellem de forskellige udgaver. USB C 3.1 stik kan overføre med hele 5 eller 10 GBPS set i modsætning til blot 1,5 MBPS for de helt tidlige udgaver af stiktypen.

Køb dit nye USB C stik online, og få hurtigere dataoverførsel og et mere alsidigt stik. Er du ved at arrangere en fest? Gør oplevelsen mere speciel med en spejlkugle. Med denne kan du skabe diskoteksstemning. Kig nærmere på varerne online hos Av-Cables.dk.