Crowdlending er glimrende som børneopsparing

Med platformen Crowdton er crowdlending for alvor kommet til Danmark. Du har mulighed for at låne ud til bæredygtige projekter. Det er helt konkret solcelleparker, som lånene går til - et nødvendigt tiltag for at fremtidssikre vores Jord. Bæredygtige investeringer er oplagte til børneopsparing, pensionsopsparing m.m.

Crowdton

Læs om crowdlending og om den brugervenlige platform Crowdton

Med crowdlending hos investeringsplatformen Crowdton, kan du vælge et investeringsprodukt alt efter din bindingsperiode. Hvis du ikke har brug for pengene i mange år, så er det oplagt at vælge den længste binding, fordi denne sikrer også det største afkast. Bind dig i 15 år og få et afkast, der svarer til 6,5 % årligt. Det er en rigtig flot rente, som er tæt på det generelle markeds afkast, men med en langt lavere risikoprofil. Du kan også vælge at binde dig i 10 år og få 4 % årligt eller 5 år og få 3 %. Det er hos Crowdton gjort let for den private at investere. Det gør ikke noget, du ikke har forstand på emnet. Du skal ikke følge nogle kurser og tage løbende beslutninger. Når du først har parkeret dine penge, så behøver du ikke at gøre en disse mere. Derfor er crowdlending perfekt til nybegynderen, men selvfølgelig også mere garvede investorer pga. de lukrative forhold. Se guiden til crowdlending på crowdton.com.

Få hjælp til børneopsparing på crowdton.com

Vores børns fremtid betyder naturligvis alt, og i en Verden med store udfordringer er det vigtigt at tage nogle beslutninger, som også gør det voksne liv for den nyfødte lidt bedre. En børneopsparing er en skøn ting, som vi her i Danmark har stor tradition for. Hvis du vil sikre dit barn flest mulige penge, så er det ikke en almindelig konto, du bør investere i, men samtidig har du måske heller ikke lyst til at satse på aktiemarkedet? Et godt alternativ med minimal risiko er crowdlending i bæredygtig energi. Lån ud til solcelleparker hos Crowdton, og få et stabilt afkast på børneopsparingen.

Crowdlending er glimrende til en børneopsparing. Læs mere på www.crowdton.com.