DC-Supply tilbyder skræddersyede container boliger til ethvert behov

Kunne du tænke dig et billigt beboelsesmodul, for eksempel for at give dine ansatte private omgivelser på byggepladsen, kan du hos DC-Supply finde den perfekte løsning. Her kan de tilbyde container boliger i et væld af forskellige designs, samt hårdføre containere til transport, så tag et kig på mulighederne og gør en god handel.

DC-Supply

Enormt udvalg af containere

Uanset om du skal bruge en 6 fods, 20 fods eller 40 fods container, har du hos DC-Supply mange modeller at vælge imellem. Her tilbyder de alt fra offshore dobbeltdørsmodeller, til isolerede og køle- frysecontainere, og har du brug for en særlig størrelse, kan du endda få dem på mål. Til stort gods har du modeller som Flat Rack, High Cube og open-top at vælge imellem, og så er DC-Supply kvalitetscertificeret efter ISO 9001 standarden, så du kan føle dig sikker på en høj kvalitet. Hvad end du har brug for at transportere til lands eller vands, til Grønland eller Uganda, kan du hos DC-Supply finde den rette løsning. Du kan naturligvis altid kontakte deres kundeservice, skulle du have spørgsmål angående dine muligheder.

Skræddersyede container boliger

Hos DC-Supply tilbyder de skræddersyede container boliger, der passer til ethvert behov. Uanset om der er behov for sikre beboelsesmoduler til mandskabet, midlertidige kontorfaciliteter eller et særligt infocenter, kan det derfor betale sig at vælge den populære udbyder. Container boliger benyttes i mange forskellige sammenhænge, og to behov er derfor sjældent ens. Hos DC-Supply er de derfor yderst fleksible i deres løsninger, og har blandt andet erfaring med mobile køkkener og transportable kantiner, der begge er oplagte til festivaler og særlige events. Lyder det som noget for jer og kunne du tænke dig at høre mere om deres mange beboelsesmoduler og opholdsrum, er I meget velkomne til at kontakte deres kundesupport for et godt tilbud.