Effektiviser de tidskrævende processer med SAP applikation support

Hvad er SAP? Er I en mellemstor virksomhed, kender i helt sikkert til SAP og har med stor sandsynlighed også stor glæde af softwaresystemet. 2BM står klar til at implementere yderligere værktøjer i jeres SAP-system for at forenkle processer og stiller ydermere SAP applikation support til rådighed for jeres medarbejdere.

2BM

SAP løn outsourcing

2BM bestræber sig altid på at implementere deres værktøjer og løsninger på bedste vis i jeres SAP-system således, at I kan få mest muligt ud af de enkelte værktøjer. Derfor ønsker 2BM også at give jer en tilfredsstillende service og support efter de enkelte værktøjer og moduler er blevet implementeret i jeres SAP-system og det betyder, at 2BM’s supportcenter sidder klar til at yde effektiv SAP applikation support hele året rundt. Det indgående kendskab til samtlige værktøjer betyder, at supportcenteret kender til de eventuelle udfordringer der kan opstå. Uanset hvilke udfordringer, der skulle opstå, yder 2BM fuld support, hvilket du kan være sikker på, da 2BM er PCOE certificeret af SAP. 2BM står også klar til at varetage lønrelaterede opgaver for jer. 2BM SAP Lønservice outsources via jeres SAP-system – det betyder, at lønbehandlingen fortsat vil finde sted på jeres SAP-system og at 2BM kan vedligeholde jeres løsninger billigt. Ved SAP løn outsourcing kan 2BM blandt andet varetage medarbejderløn, ferieafholdelse og aflønning. Læs om SAP applikation support på www.2bm.dk.

Hvad er SAP?

Hvad er SAP? Du har med stor sandsynlighed hørt udtrykket før, men måske er dit kendskab til systemet begrænset? Kort sagt er SAP en softwareløsning, der i høj grad bruges i større virksomheder – både i danske ligeså vel som i internationale. SAP kan bruges i alverdens processer og i alle afdelinger i virksomheden. Systemet ”snakker” sammen på kryds og tværs af afdelingerne og det kan således bruges til at indsamle data fra de forskellige afdelinger og skabe overblik. Et SAP-system kan tilpasses til virksomheder i alle brancher og ved at implementere nye moduler og værktøjer, kan tidskrævende processer automatiseres. Således kan medarbejderne i den enkelte virksomhed, bruge deres tid på andre, vigtige kerneopgaver i virksomheden. Ønsker du at blive endnu klogere på SAP, kan du med fordel kontakte 2BM, der har stor erfaring indenfor SAP.

Effektiviser de tidskrævende processer og klik ind på www.2bm.dk.