En god trædrejebænk og borepatroner til lave priser kan findes hos Dorch & Danola

Dorch & Danola sælger et hav af forskelligt værktøj og maskiner til både træ og metalarbejde. Læs bla. mere her om en god trædrejebænk eller om udvalget af borepatroner.

Dorch & Danola

Trædrejebænk

Hvis du arbejder med træ, så har du måske hørt om en trædrejebænk? Det er en maskine, hvori du kan spænde et emne fast imellem to planskiver, som kan dreje rundt ved forskellige hastigheder og som giver dig mulighed for at bearbejde emnet med et drejejern eller en trækniv. Trædrejebænken er ikke nogen ny opfindelse – det er faktisk en gammel metode, men den fungerer stadig perfekt i dag og bruges hyppigt af møbelsnedkere og andre træentusiaster til bl.a. at lave bordben, stoleben, træskåle og pokaler samt figurer. Når emnet drejer rundt i drejebænken, så kan du sætte dit drejejern på det lige så stille og på den måde vil du skære en fordybning hele vejen rundt om emnet, helt symmetrisk. Med denne metode kan du altså lave runde og symmetriske former, og det giver nogle enormt flotte resultater, som du helt sikkert vil synes godt om. Tjek udvalget fra bl.a. Stratos og Wivamac Zebrano samt Record Power i butikken.

Forskellige borepatroner i høj kvalitet

Hos Dorch & Danola kan du finde stort set alt i professionelt værktøj til håndværkere af mange forskellige slags. Der er både store og små maskiner, håndværktøj og el-værktøj samt alt det tilbehør, du kan drømme om. Hvis du fx står og mangler en borepatron, så kan du finde mange forskellige i butikken, som passer til mange forskellige slags boremaskiner og maskiner. Det kan være du skal bruge en ny til dit søjlebor, så skal du bare kigge ind i butikken, for de har helt sikkert lige præcis den model, du skal bruge. Der er mange forskellige at vælge imellem og du vil helt sikkert finde lige det, du skal bruge af ekstraudstyr, reservedele og tilbehør til dit værktøj i butikken. Læs mere om bor, borepatroner, boremaskiner, søjlebor, save, høvle, drejebænke og meget mere værktøj til professionelle håndværkere på deres hjemmeside dorchdanola.dk.