Få hjælp til at overkomme eksamensangst hos dygtig psykolog i Lyngby

Psykolog Maria Bang har en lang uddannelsesmæssig baggrund og en bredt funderet erfaring indenfor psykologien. Hun tilbyder i sin praksis som psykolog i Lyngby, som man kan læse mere om på mariabang.dk, blandt andet hjælp til at overkomme eksamensangst og andre udbredte psykiske udfordringer. 

Psykolog Maria Bang

Praktiserende psykolog i Lyngby

Psykolog Maria Bang er praktiserende psykolog i Lyngby og har erfaring indenfor en bred vifte af felter, indenfor psykologien. Som det fremgår af mariabang.dk har hun videreuddannet sig indenfor metakognitiv terapi, der gennem vedvarende forskningsmæssige studier har vist sig særligt effektiv i behandling af psykiske udfordringer som stress, angst og depression. Psykolog Maria Bangs virke som psykolog i Lyngby, tager, som du kan læse om på mariabang.dk, udgangspunkt i denne terapiform, der er særligt kendetegnet ved at tilbyde patienter psykiske værktøjer, til at ændre negative tankemønstre og komme videre på en konstruktiv måde. På mariabang.dk kan du læse om, hvad det vil sige at gå til psykolog og hvilke muligheder terapiformen tilbyder. Du vil ligeledes kunne læse om, at alle forløb tilpasses individuelle behov og det derfor også kan være en god idé at opsøge hjælp, hvis man er i tvivl om hvorvidt man døjer med symptomer på f.eks. stress og depression, uden at det behøver være det. Bor du i Københavnområdet og leder efter en psykolog som holder til i Lyngby, så besøg: www.mariabang.dk og læse mere om Psykolog Maria Bangs praksis og erfaring.

Få hjælp mod eksamensangst 

Psykolog Maria Bang har egen praksis og arbejder som psykolog i Lyngby i Københavnområdet. Med langvarig erfarig indenfor psykologien og en efteruddannelse i metakognitiv terapi, tilbyder praktiserende psykolog Maria Bang hjælp til folk, der lider af eksamensangst. Alle kender følelsen af at være nervøs forud for en eksamen eller præsentation. For nogle er denne følelse dog særlig slem og optræder som reel eksamensangst, der kan komme til udtryk gennem kvalme, søvnbesvær, manglende appetit, hukkommelsesbesvær og svimmelhed. Symptomerne på eksamensangst kan blive så voldsomme, at det i sidste ende får negative konsekvenser, da det kan føre til øget fravær op til eksamen og endda resultere i dårligere karakterer. Psykolog Maria Bang tilbyder, med udgangspunkt i den metakognitive terapiform som hun har specialiseret sig indenfor, konkrete værktøjer til den enkelte, som kan hjælpe til at håndtere de negative tankemønstre, der opstår i relation til eksamensangst. For at lære mere om praktiserende psykolog Maria Bangs praksis i Lyngby i København og hendes erfaringsmæssige baggrund, kan du besøge hjemmesiden her: www.mariabang.dk og læse mere om, hvordan de enkelte forløb struktureres.