Fedtsugning og brystreduktion med personlig behandling

Plastikkirurgi kan både bruges i forbindelse med at forstørre eller at reducere. Hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj tilbydes indgreb i begge kategorier, som for eksempel en fedtsugning eller en brystreduktion. De trygge omgivelser og den personlige behandling gør uden tvivl klinikken til en af Østjyllands bedste af slagsen.

Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj

Fedtsugning i Østjylland

Hos visse personer kan nogle fedtdepoter være så stædige at en fedtsugning er den bedste vej fremad. Selvom man er slank, kan hormonelt eller genetisk betingede fedtdepoter forekomme for eksempel på halsen, brystet, maven eller omkring lårene. Disse uønskede og stædige depoter, der ofte ikke forsvinder ved motion og idræt, kan dog fjernes ved hjælp af en fedtsugning. En fedtsugning foretages derfor også enten som et mindre indgreb uden fuld narkose, eller som større indgreb, alt efter hvor en fedtsugning skal ske. De fedtceller, der fjernes under en fedtsugning kommer som regel ikke igen, med mindre du igen indtager et overskud af kalorier, hvorfor en fedtsugning ofte kun henvender sig til patienter, der er relativt normal-vægtige.

Få bevægelsesfrihed med en brystreduktion

Et andet indgreb, der opererer med reduktion er en brystreduktion. For store bryster bør tages seriøst, da en stor, og derfor ofte tung barm, kan give gener i nakke og ryg. Disse smerter kan være utroligt generende for velværet, men kan dog sagtens fjernes ved en brystreduktion. Dette vil sige at du ikke længere vil føle dig tynget til hverdag, eller under motion på grund af hæmmet bevægelsesfrihed. Når du vælger at få foretaget en brystreduktion, reduceres brystet samtidigt ikke bare, men der foretages også et brystløft, for at opnå en smukkere brystfacon. Før en brystreduktion vurderes din ønsker derfor ved en personlig konsultation, og samtidigt om der for eksempel skal rettes op på en asymmetrisk barm.

Læs meget mere om dit ønskede indgreb på www.plastikkirurgi-aarhus.dk, hvor du samtidigt kan booke tid til en vejledende konsultation om din specifikke situation og ønsker.