Find alt lige fra 3M rondeller til burretape i høj kvalitet hos BBN Shoppen

Har du brug for at slibe et materiale og samtidig være sikker på, at det ikke revner, misfarver eller bliver for varmt, så kan du med fordel bruge 3M rondeller. Hvis du efterfølgende skal hænge det slebne materiale op, så har BBN Shoppen også mange forskellige burretape, som løser opgaven glimrende.

BBN Shoppen

Godt udvalg af 3M rondeller

Hos BBN Shoppen kan du få mange forskellige 3M rondeller, som alle har et specifikt formål. Uanset om det er metal, plast, træ eller malede overflader, så kan du finde det på bbnshoppen.dk. Har du malet forkert på et træbord kan du bruge en filmrondel, som gør, at du opnår en hurtigere slibning, men også at det holder længere tid end andre rondeller, hvilket er hvorfor 3M rondeller er anbefalingsværdige. Til de hårdere materialer har BBN Shoppen også et fornuftigt udvalg af rondeller fra 3M. Her er det primært Cubitron, som du vil bruge. Denne model af 3M rondeller kræver et mindre tryk og har en høj afrensningsevne, som betyder, at materialer ikke går i stykker så let som ved andre rondeller. Faktisk så har de op til fire gange længere levetid end traditionelle produkter, hvilket giver dig en idé om, hvor god kvaliteten egentlig er

Holdbar burretape 

Hvis du har noget som skal hænges op, men også tages ned, måske i en fart, så har BBN Shoppen også et fint udvalg af burretape. Burretape fungerer ligesom tape, som klæber på begge siden, forskellen er blot at burretape ikke bliver brugt ligeså hurtigt op, som ved almindelig tape. Det er derfor velegnet til f.eks. en førstehjælpskasse, som skal hænges op på væggen, hvor du hurtigt kan få fat på hele kassen, og hvis du ikke får brug for den, så kan den blot blive hængt op igen. Det særlige ved produktet er, at det kan bruges op til 10.000 gange førend, at det skal skiftes. Holdbarheden er derfor væsentlig anderledes end ved almindelig tape. Har du tungere objekter, som skal hænges op, så bruger du bare flere strimler, hvilket er supernemt at bruge, dog er det mest til lette objekter, hvor burretape er bedst. Uanset om det er i værkstedet, daginstitutionen eller derhjemme, fungerer det.

Mangler du godt udstyr til dit værksted eller vil hænge ting op, som skal tages ned igen, så har BBN Shoppen et fremragende udvalg på bbnshoppen.dk, hvor du kan opgradere dit udstyr til en fornuftig pris.