Find alt lige fra RW træpiller til Lucerne hestefoder hos Pillemadsen

Hver gang du besøger Pillemadsen, bliver du præsenteret for et af landets absolut største udvalg inden for træpiller og lignende typer brændsel til at varme boligen op, når vinteren melder sin ankomst. Forhandleren har dog mere at byde på end blot biobrændsel så som RW træpiller. Blandt andet forhandler man diverse typer dyrefoder, hvor man lige nu blandt andet tilbyder Lucerne hestefoder til fornuftige priser. Læs mere om begge dele i artiklen herunder, samt lidt om butikken.

Pillemadsen

RW træpiller af 100 % rent træ

Der er flere gode mærker du kan vælge imellem når du handler hos Pillemadsen. Blandt andet kan du købe de populære RW træpiller. Her er der tale om træpiller i 100 % rent træ, der har en ekstra høj brændværdi. Sidstnævnte sikrer at man får god værdi for pengene, når man vælger RW træpiller. RW træpiller holder en meget ensartet kvalitet, hvilket sikrer en jævn afbrænding når man fyrer og en dejlig opvarmet bolig. Generelt set er RW træpiller et oplagt valg, hvis du vil have et af de bedste produkter på markedet til en fornuftig pris. Find RW træpillerne som en del af kataloget hos www.pillemadsen.dk lige nu.

Lucerne hestefoder til gode priser

Foruden et bredt udvalg af træpiller, forhandler de som nævnt også diverse slags dyrefoder, der i blandt Lucerne hestefoder. Vil du give din hest noget kvalitetsfoder, med masser af næring, er Lucerne hestefoder et rigtig godt valg. Og lige nu finder du det til fordelagtige priser på den danske webshop.

Uanset om du shopper Lucerne hestefoder eller RW træpiller, kan du glæde dig over en venlig og kyndig kundeservice, der sidder klar til at besvare dine spørgsmål hvis du bliver i tvivl om et eller andet, præcist som det skal være.