Giv dine medarbejdere en sund frokost med catering til firmaer i Århus og omegn

Hos Frokost+ er der gode muligheder for at få arrangeret god og sund mad, ved hjælp af deres catering til firmaer i Århus og omegn. Frokostordningerne hjælper med at skabe et bedre og mere socialt arbejdsmiljø, samt at ens medarbejdere får et sundere og mere energifyldt arbejdsliv, der hjælper med at skabe vækst.

Frokost+

Catering i Århus og omegn

Hos Frokost+ tilbydes der catering til firmaer og virksomheder i Århus og omegn. Menuerne tilbudt hos Frokost+ kan findes på frokostplus.dk, hvor der er sammensat en masse forskellige retter, hvor der kan vælges efter behov og ønsker. Med catering i Århus er kun det bedste godt nok, så derfor tilbydes der også muligheden for selv at sammensætte ens ønskede retter, der både passer med behov og økonomi. Der tilbydes også vegetarløsninger, hvis der enten er vegetarer ansatte eller hvis man ønsker at prøve noget nyt og spændende mad.

God catering til firmaer

Hos Frokost+ tilbydes der catering til firmaer i Østjylland, hvor der bliver leveret friske og gode menuer, der er lavet på de bedste råvarer. Frokost+ har fra start af en lang række menuforslag og sammensætninger til dit firma, som kan findes på frokostplus.dk, men man har også muligheden for selv at sammensætte eller flytte rundt på menuerne, efter ønske og økonomi. Hvis man søger catering til firmaer, så har Frokost+ sammensat en masse menuer, hvor der helt sikkert er noget alle kan lide. Der indgår bl.a. hjemmelavet brød som bliver serveret med lækkert pålæg og smør, forskellige salater, lækkert kød og forskellige snacks såsom gulerødder, frugt og osv.

Søger du en let og overskuelig måde at få frokost til dit firma som bliver leveret direkte til døren, så står Frokost+ klar med nogle gode cateringmuligheder, der sikrer dine medarbejdere god, sund og energisk mad, så arbejdsmoralen altid er god og høj.