Godt udvalg af kundegaver og løbetøj til firmaløb hos MarkOn

Hos MarkOn har de tilsyneladende som mål at gøre det så let og praktisk som overhovedet muligt, når små og store danske virksomheder skal købe alt lige fra merchandise med logo og kundegaver, til løbetøj til firmaløb så som DHL stafetten. Har du interesse for kundegaver, løbetøj til firmaløb og lignende, kan du finde et par gode grunde til at starte med at kigge forbi butikken i artiklen herunder.

MarkOn

Løbetøj til firmaløb

I takt med at foråret lige så stille begynder at nærme sig, er det også ved at være tid til årets store firmaløb. Har du og din virksomhed planer om at tilmelde jer til løb, f.eks. DHL stafetten, gælder det naturligvis om at møde op i noget flot løbetøj til firmaløb, så I kan danne fælles front og få ekstra meget holdfølelse. Hos MarkOn står de klar til at klæde jer flot på, med et unikt udvalg af løbetøj til firmaløb. Her er der både fokus på den gode kvalitet, ligesom man også har sørget for, at alt løbetøj til firmaløb man finder i kataloget er behageligt at løbe i. Udvalget af løbetøj til firmaløb tæller blandt andet t-shirts i mange farver, løbetights, drikkedunke, beachflag og meget andet. Klik evt. ind på www.markon.as hvis du vil se hele udvalget.

Bredt udvalg af kundegaver 

Foruden løbetøj til firmaløb, finder du også en række andre spændende produkter hos forhandleren. Blandt andet har du mulighed for at købe en masse spændende kundegaver, som modtager helt sikkert vil sætte pris på. Kataloget med kundegaver og firmagaver spænder lige som kataloget med løbetøj til firmaløb ekstra bredt, så der er rig mulighed for at finde inspiration, hvis man ikke helt kan beslutte sig for hvilke kundegaver man gerne vil forære til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.