Godt udvalg af penduler og krystal prismer hos Tessies

Hos Tessies kan du finde en masse forskellige ting til din spirituelle praksis. Der er bl.a. gode priser på penduler og krystal prismer.

Tessies

Godt udvalg af penduler

Tessies sælger en masse forskellige redskaber til hjemmet, som du kan bruge til dit liv med spiritisme. Der er bl.a. penduler, og forskellige ting, som du kan bruge til at finde de gode energier. Et pendul kan bruges til en spirituel handling eller til et beroligende ritual, men mange bruger dem også til udsmykning, og dertil er de også særligt gode. De er jo enormt flotte, og hvis du bruger et med en krystal, så har det også nogle gode effekter på energierne i dit hjem. Der er mange forskellige gode penduler, du kan vælge imellem, og du kan helt sikkert finde lige den slags pendul, du leder efter. Vælg imellem mange forskellige varianter, bl.a. med rosa kvarts, ametyst, aventurin eller angelit (englesten). På siden sælges mange forskellige ting, der kan bruges til forskellige rituelle handlinger eller til en spirituel livsstil eller boligindretning, og du skal nok kunne finde det, du leder efter.

Krystal prismer med positive effekter

Tessies sælger også krystal prismer, som har positive effekter i hjemmet. De glimter, og de kan bruges til at vejlede energierne i hjemmet i de rigtige retninger. Der er mange forskellige at vælge imellem, og der vil helt sikkert være en, som har den helt rette effekt for dig. Krystal prismer er spændende og smukke, og de skaber god stemning derhjemme. De ser enormt flotte ud, og der er mange forskellige smukke sten at vælge imellem, bl.a. bjergkrystaller, ametyst, rosa kvarts og angelit. De har forskellige gode effekter og kan skabe forskellige stemninger, og alt det kan du læse mere om på hjemmesiden, hvor de sælges til gode priser. Du kan være sikker på god service, når du handler med www.tessies.dk, for her er alle produkterne helt i orden, og leveringstiden altid kort. Hvis du kan lide ting, der glimter i hjemmet, så er et krystal prisme en perfekt udsmykning.