Gør landbruget nemmere med ballespyd, jordbor og rotorharver m.m.

Et landbrug, ligegyldig dets størrelse, kræver en lang række forskellige redskaber og maskiner, som er en essentiel del af hverdagens arbejde og gøremål. Derfor findes www.dk-tec.dk, som er en af landets førende og mest anerkendte forhandlere af netop dette. Dette indebærer, at du på siden finder de bredeste og mest kvalitetsbevidste udvalg af alt fra jordbor og stubfræsere, balletænger og pallegafler m.m. Tøv ikke med at tjekke den professionelle side ud, hvor kundeservicen altid er i højeste ende. DK-TEC gør alt for at gøre dit landbrug til en fornøjelse.

DK-TEC

DK-TEC forhandler ballespyd for effektiv høsten

Når der skal høstes, er det vigtigt at have styr og orden på høballer, så det er til at håndtere. Derfor bør du anskaffe dig et eller flere ballespyd fra udvalget hos DK-TEC, der gør denne arbejdsopgave langt nemmere, hurtigere og smartere end uden. Ballespydene forhandles i et flot udvalg, hvor der er forskellige modeller og varianter, alt efter hvad dine personlige præferencer er. Du finder både ballespyd og -tænger, som på hver deres måde fastholder og fragter ballerne. Montér det rette ballespyd på din traktor og gør dermed hverdagen på marken sjovere og lettere. Du kan naturligvis læse nærmere information om det enkelte ballespyd eller -tang ved at klikke ind på det. Hjemmesiden gør en dyd ud af at lave beskrivelser, så du vælger rigtigt første gang.

Bor præcist og lige med et stærkt jordbor

Jordboret er din bedste ven, når du skal bore huller i jorden til bl.a. pæle. Det bliver hverken nemmere eller hurtigere end med et jordbor, så gå ind og find det helt rette for dig. Læs mere her om jordborene hos DK-TEC, der desuden fås i flere modeller, der varierer i størrelse, funktioner og meget andet. Så hvad end du skal have pæle til en indhegning eller noget andet, er det altså en stor fordel at gøre arbejdet med et jordbor fra siden. Når du handler her, kan du desuden regne med høj kvalitet, som kan holde til at blive brugt ofte og i flere forskellige jordlag og -typer. Hvis du er i tvivl om, hvilket jordbor du bør vælge, kan du altid læse mere information på den enkelte model eller spørge kundeservice til råds. En ting er sikkert, og det er, at du nok skal finde det rette for dig her.

 

DK-TEC er specialister i maskiner, redskaber og udstyr til landbruget. Derfor er der gode muligheder for at finde lige det, du søger, når du går på udkig her.