Her kan du bl.a. købe en smart olielampe og bundmaling til både i høj kvalitet

Der hersker ikke nogen tvivl om at Marinebutikken lige nu har et af landets absolut bedste udvalg inden for udstyr til sejlads. Her kan man finde alt lige fra hyggelige olielamper til sejlads til robust bundmaling til både, som giver den absolut bedste beskyttelse. Så uanset om du er ved at sommerklargøre din båd, eller mangler lidt hyggelig interiør til kahytten, kan du roligt regne med at forhandleren leverer varen. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Marinebutikken

Super hyggelig olielampe

Der er næsten ikke noget bedre, end at lægge i lystbådehavnen og nyde stemningen, efter en lang sejlads på vandet. Skal det hele være ekstra hyggeligt, kan man installere en eller flere hyggelige olielamper på båden. En olielampe giver et super hyggeligt lys, og der vil hurtigt sprede sig en skøn og hyggelig atmosfære på båden, når man sidder i lyset af olielampens skær og snakker om dagen, og måske nyder en kop varm kaffe eller the. Lige nu finder du en række dekorative olielamper der egner sig perfekt til både, som en del af kataloget hos www.vejlemarineservice.dk.

Forskellige typer bundmaling til både

Udover olielamper, er der også en række andre gode produkter at finde i kataloget hos Marinebutikken lige nu; blandt andet bundmaling til både. Når man sørger for at anvende bundmaling til både som en del af ens vedligeholdelse af båden, kan det med ofte være genvejen til bedre sejlegenskaber. Bundmaling til både er samtidig en god måde at opnå bedre brændstoføkonomi hvis man sejler for motor, da en ren og malet underside på både, gør at den glider langt bedre i vandet, hvilket både giver bedre sejlads, og flere sømil per liter brændstof. Lige nu er der en række gode typer bundmaling til både at vælge imellem hos den danske forhandler, og sikkert også én som passer perfekt til din båd.