Opdag optændingsmidler som Ekman træpiller og Heatlets hos jyskbiobrandsel.dk

Der er hos Jysk Biobrændsel altid gode muligheder for at handle, hvis man søger kvalitetsrigtige optændingsmidler. Det brede produktsortiment byder bl.a. på Ekman træpiller, og gode produkter fra Heatlets.

Jysk Biobrændsel

Ekman træpiller - fantastisk optændingsmiddel

Man finder hos Jysk Biobrændsel de gode Ekman træpiller, som fås i forskellige størrelser. Ekman træpillerne fra Jysk Biobrændsel kan købes både i løs vægt, eller sække, så man kan få kvalitets træpiller, som passer lige til ens behov. Ekman træpillerne er af højeste kvalitet, hvor man finder størrelser fra 6-8 mm, så du altid kan finde nogle der passer til dit pillefyr. Ekman træpillerne har en god brændværdi, grundet deres lave fugtindhold, så du er sikret et optændingsmiddel i særklasse. Ekman træpillerne kan leveres frit i hele landet, hvor man kan forvente mellem 2-5 leveringsdage. Klik eventuelt ind på www.jyskbiobrandsel.dk, hvor du kan finde ud af meget mere om dine muligheder.

Heatlets - høj brændværdi og lavt vandindhold

Man finder hos Jysk Biobrændsel også et bredt udvalg af Heatlets træpiller i høj kvalitet, og til gode priser. Udvalget af Heatlets træpiller byder på deres Standard og Premium, som begge byder på høj kvalitet. Begge typer træpiller fra Heatlets lever op til en lang række strenge krav, i forhold til produktionen heraf, i form af miljøbestemmer mm. Heatlets træpiller i premium kvalitet er endvidere ENplus A1 certificerede, og du er derfor sikker på at få den absolut bedste kvalitet på markedet. Med de gode træpiller fra Heatlets får man et optændingsmiddel med en høj brændværdi og lavt vandindhold, som kan være med til at spare dig for mange penge med premium træpillerne, frem for nogle af lavere kvalitet. Træpillerne findes i størrelser af 6-8 mm. Læs mere om de forskellige produkter på www.jyskbiobrandsel.dk.

Besøg Jysk Biobrændsel allerede i dag, hvor du finder et stort sortiment af gode optændingsprodukter, til billige priser.