Professionelt køkkenudstyr som sifonflasker forhandles hos SousVide.dk

Køb professionelt køkkenudstyr fra de bedste mærker, hvis du vil have udstyr, du kan have glæde af i mange år. I denne artikel kan du læse om SousVide.dk og deres udvalg med fokus på kategorien med sifonflasker.

SousVide.dk

Klik dig til professionelt køkkenudstyr online på www.sousvide.dk

Find en lang række af køkkenartikler til professionel brug til markedets bedste priser hos SousVide.dk. Som det fremgår af hjemmesidens navn, har virksomheden specialiseret sig i sous vide. Derfor finder du fx vandbad, vakuumpakker og kogetermometer på www.sousvide.dk. Forhandleren sælger også andet i professionelt køkkenudstyr som fx røgpistoler og avancerede køkkenbøger, hvor du kan lære mere om de teknikker, som der benyttes på landets førende restauranter. Hvis du har smagt modnet kød, så forstår du nok også, hvorfor så mange investerer i et dry-age modningsskab. Med sådan et får man mere smag og mørhed ud af kvalitetskød. Sortimentet af professionelt køkkenudstyr spænder også over trykkogere, isterningeforme og plastikflasker. Der er også en helt kategori dedikeret til molekylær gastronomi på www.sousvide.dk. Yderligere sælges der sifonudstyr, som er professionelt køkkenudstyr, der benyttes flittigt på caféer og restauranter rundt om i landet. Læs mere om sidstnævnte herunder.

Køb sifonflasker hjem, hvad end du er privat eller virksomhed

Sifonflasker er en smart opfindelse. Man skelner typisk mellem sifonpatroner, som består af fløde eller soda. SousVide.dk har valgt at sælge sifonflasker og -patroner fra mærket iSi, som man også ser i mange seriøse restauranter. Det er muligt at skabe alt fra flødeskum til en irsk kaffe til en skummende puré til hovedretten. Sifonflasker og de dertilhørende sifonpatroner med fløde og soda er meget mere end blot til pynt. Det handler om at skabe en lækker konsistens ud fra forskellige fødevarer, som sætter prikken over i’et, hvad end man er ved at lave en drink eller en madret. Læs mere om sifonflasker på www.sousvide.dk.

SousVide.dk er en webshop dedikeret til professionelt køkkenudstyr, hvor det hele er samlet under én hjemmesideadresse. Find sifonflasker, vakuumpakkere, sous vide vandbade og meget andet fra de bedste brands online.