Skån miljøet med smarte komposterbare servietter og bæredygtige gaver

Det er vigtigt at tænke på miljøet hvor du kan, uanset om det er gaver til andre, eller når du selv skal holde fest. Hos www.gagron.dk kan du finde bæredygtige gaver, samt smarte og effektive komposterbare servietter, og andre produkter, der er godt for både dig, og for miljøet.

Gågrøn!

Bæredygtige gaver til hvem som helst

Gaver skal selvfølgelig matche den, du køber den til, uanset om det er fordi du skal bryllup, eller det er til en fødselsdag, eller et andet arrangement. Uanset hvad, kan du finde bæredygtige gaver hos Gågrøn, der uden tvivl vil være det helt perfekte valg, for enhver der tænker meget på miljøet. Med bæredygtige gaver kan du være helt sikker på, at der har været fokus på miljøet, og du kan give en lækker gave, med god samvittighed. Du kan selvfølgelig også vælge at give et gavekort, så modtageren selv kan vælge de bæredygtige gaver, der matcher dem. Hvis du søger efter bæredygtige gaver, så vil Gågrøn være det helt rigtige for dig, da de har et lækkert udvalg af forskellige produkter.

Komposterbare servietter af FSC-certificeret træ

Når du får gæster, så vil der være brug for servietter, men de kan godt være et problem, da de er lavet af miljøskadelige produkter. Du kan dog finde komposterbare servietter hos Gågrøn, der vil være det helt perfekte valg, for dig der tænker meget på miljøet. Deres komposterbare servietter, er lavet af FSC-certificeret træ, og du kan være sikker på at de er bionedbrydelige. Derudover kommer de i fine designs, og med den rette bordpynt, kan du få et flot bord, som dine gæster kan sidde ved. Komposterbare servietter fås i to størrelser, så I har mulighed for at få den størrelse, der giver mest mening i forhold til jeres borddækning. Du kan være sikker på at Gågrøn har de helt rigtige komposterbare servietter, til dig der tænker på miljøet.