ZENZO tilbyder et stort udvalg af alt lige fra rygerum til betonpullerter

Hos www.zenzo.dk findes alverdens former for byrumsinventar. På den måde kan ethvert byrum i enhver by blive opgraderet med nogle af ZENZOs mange smarte og praktiske løsninger. Find alt fra rygerum, affaldsskjulere og betonpullerter til cykelstativer, udendørs bænke og meget andet.

ZENZO

Stort udvalg af rygerum

Her finder du ZENZOs brede og smarte udvalg af rygerum til byrummet. ZENZOs rygerum er alle nemme at montere og er produceret, så de har en god holdbarhed og er slidstærke. Rygerummene findes i en lang række forskellige modeller, både hvad angår størrelse og form - på den måde er det nemt at finde det eller de rygerum, der passer bedst til den specifikke by og dets byrum. Med et rygerum fra ZENZO kan byens borgere undgå at genere hinanden, samtidig med at der er plads til alle.

Betonpullert til byrummet

Her på siden findes ZENZOs store, brede og imponerende udvalg af betonpullerter til ethvert byrum. Betonpullerterne fås her i en lang række forskellige former, materialer, størrelser, funktioner osv., så det er nemt at finde de rette betonpullerter til de rette byrum. ZENZO gør det nemmere for byerne at indrette sig med det inventar, der sender det ønskede signal og bærer den ønskede æstetik. ZENZO har betonpullerter af flere funktioner - både dem, der er ment til at afskærme og opdele samt dem, der blot er ment til pynt.

Mulighederne for at indrette en by, som ønsket, er nemt og overskueligt hos ZENZO. Her er der et hav af muligheder for at indrette et byrum med de mange smarte, praktiske og flotte løsninger i form af deres byrumsinventar, som spænder bredt. Her er både små detaljer til et byrum samt de større og mere avancerede løsninger.