Bestil nyt batteri til el ladcykel eller andre typer på boxbike.dk

Vil du købe en ny elcykel? Overvej en Cristianiacykel med elmotor, hvis du har børn eller varer, som ofte skal transporteres. Der sælges mange cykler med elmotor fra STRØMSTAD på boxbike.dk, som også har et stort udvalg af reservedele fra mange mærker. Køb bl.a. batterier, dele, udstyr og kits til at bygge din egen elcykel via hjemmesiden.

Boxbike

Batteri til elcykel - Køb til mange mærker

Mangler du et nyt batteri til din elcykel? Uanset om du leder efter batterier til Kildemoes Egoing, Mustang, Yosemite eller et andet brand, kan du købe et nyt ét hos Boxbike. I dette udvalg finder du batterier til elcykler på 24, 36 samt 48 volt. Man benytter typisk 24 volt batterier på ældre modeller, 36 volt på almindelige varianter og 48 volt på de tunge elcykler, der har brug for ekstra kraft. Hvor langt du kan køre på en opladning afhænger af flere faktorer. Dette står beskrevet i bundet af kategorien på boxbike.dk. Det er vigtigt at have mindst 15-30 % ekstra kapacitet i forhold til det, man forventer at benytte. Skab en sikkerhedsmargin, så du ikke løber tør for kraft og strøm midt på den høje bakke. Du skal også tænke på at holde batteriet i topform ved aldrig at aflade det helt og altid oplade det indendørs. Hos Boxbike er de eksperter, så skriv eller ring, hvis du er det mindste i tvivl!

Køb en STRØMSTAD el ladcykel online hos Boxbike

En Christianiacykel er mere end blot et transportmiddel. En el ladcykel er en drøm om et byliv med frihed uden at skulle vente i trafikpropper dag ud og dag ind. Tag børnene og evt. en picnic med i ladet, og kør ud til stranden eller skoven. Det er ren, dansk idyl, og derfor ser man flere og flere danskere benytte sig af en el ladcykel i det daglige og fritiden. Det er ikke kun i København, at Christianiacykler med el er populære, men de tages også flittigt i brug i de store og mellemstore danske provinsbyer. Hvis du vil købe en el ladcykel, så kan det herfra anbefales at kigge på mærket STRØMSTAD, som der forhandles fra på boxbike.dk.

Køb el ladcykler og batterier hos Boxbike.