Bredt udvalg af strømpegarn fra bl.a. Lang Yarns garn hos Garnværkstedet

Hvis du skal bruge garn, så er Garnværkstedet lige sagen – de er førende inden for garn og har et kæmpe udvalg. Læs bl.a. om deres strømpegarn samt om udvalget af Lang Yarns garn her.

Garnværkstedet

Arwetta Classic og andet strømpegarn i uld og nylon

Hos Garnværkstedet kan du finde et stort udvalg af garn til super gode priser. Der er bl.a. et smukt udvalg af strømpegarn i mange forskellige farver. Garn til strømper skal være godt slidstærkt og meget elastisk. Det skal gerne kunne vaskes i maskinen eller være lavet af uld, som kan luftes og som bekæmper svedlugt selv. Uld er et fantastisk materiale, da det aktivt nedbryder svedlugt og renser sig selv. Det regulerer også temperaturen og har enormt mange gode egenskaber, hvilket gør det til et godt luksus strømpegarn. Men uld skal blandes med polyamid eller nylon, hvis det skal bruges til strømper. Det er for holdbarheden og elasticiteten. Nylon er enormt stærkt, og hvis der blandes ca. 20% nylon i uld, så har man et fantastisk godt og stærkt strømpegarn. Sådan er bl.a. Arwetta Classic lavet, og det kan du købe i butikken på garnvaerkstedet.dk i det store sortiment af garn til strømpestrik.

Find strømpegarn og luksus Lang Yarns garn på garnvaerkstedet.dk

Hos Garnværkstedet kan du også finde et stort udvalg af Lang Yarns garn, som sælges til gode priser. Lang Yarns har stået for kvalitet siden 1860’erne, og det Schweiziske firma har lige siden haft en stærkt tradition for håndværk og kvalitet, som de aldrig er gået på kompromis med. Deres garn er lavet af de bedste materialer, som behandles og spindes efter traditionelle principper. Du kan bl.a. finde et super blødt og enormt stærkt strømpegarn lavet af Alpacauld, hvor der er iblandet nylon for at sikre holdbarhed og elasticitet. Du kan også finde luksus Lang Yarns garn i butikken, som er lavet af 100% merinould, som er super blødt, stærkt og slet ikke kradser. Så hvis der skal strikkes et stykke tøj til nogen, der har sart hud, så er det måske et bud. Tjek det flotte udvalg af Lang Yarns garn i butikken på www.garnvaerkstedet.dk.