Få Pavos-hestefoder eller Derby-foder online fra pillemadsen.dk

Hestefoder skal selvfølgelig passe bedst muligt til den hest, du skal fodre. Der er altid forskel på heste, om de er voksne eller unge, har allergier eller andet. Pillemadsen har derfor også et stort udvalg, af forskellige typer foder til heste. Du kan i deres brede udvalg finde både Pavos-hestefoder og Derby-foder, i flere variationer.

Pillemadsen

Brug Pavos-hestefoder til den aktive hest

Det er vigtigt at du får hestefoder, der giver din hest eller dit føl den rette næring de har brug for. Der kan du netop finde hos Pillemadsen, der har et udvalg af Pavos-hestefoder. Det er foder der egner sig til forskellige typer heste. Pavos-hestefoder tager nemlig hestens aktivitetsniveau i betragtning. Netop derfor finder du også noget Pavos-hestefoder, der er specifikt til aktive heste. Noget af hestefoderet fra Pavos skal tilberedes med varmt vand. Det er specielt er godt til ældre heste, der har tandproblemer. Du kan finde Pavos-hestefoder i 15 kg og 20 kilos sække, alt efter hvilken type foder du skal have. Vær sikker på du får foder til hesten i god kvalitet, ved at tage ind forbi Pillemadsen og vælge det rette Pavos-hestefoder.

Find det rette tilskud til hesten med Derby-foder

Foder, vitaminer, mineraler og tilskud er alt sammen vigtige til hesten. Har du brug for en af disse ting, eller flere, så vil Derby-foder være det rette valg. Hvis du tager ind forbi Pillemadsen kan du finde et sortiment af Derby-hestefoder. Det er en tysk producent, der laver alt hesten skal indtage. Du får derfor også normal foder, samt mineraler, tilskud og vitaminer fra Derby-foder. Du er dermed sikret den samme gode kvalitet. Du bør supplere hestens Derby-foder med de rette vitaminer fra samme producent, hvis du vil være sikker på kvaliteten. Derby-foder laver allergivenlige produkter, samt andet, der skal tages hånd om ved hesten. Har du behov for Derby-hestefoder, eller andre supplerende produkter, så har Pillemadsen lige det du skal bruge.