Stort udvalg af farveskiftende garn og uld undertøj til gode priser hos Naturlig Beklædning

Hos Naturlig Beklædning kan du finde et bredt udvalg af garn, strikketøj og uld undertøj. Læs bl.a. om farveskiftende garn her.

Naturlig Beklædning

Spændende farveskiftende garn

Hos Naturlig Beklædning kan du finde et bredt udvalg af garn til dine strikkeprojekter derhjemme. Der er et hav af forskellige garntyper i lækker blød kvalitet, og du kan helt sikkert finde lige den slags garn, du skal bruge i butikken. Der er bl.a. et bredt udvalg af farveskiftende garn, som er rigtig spændende at strikke med. Det farveskiftende garn er spundet af uld fra fårene fra Hjelholts uldspinderi, og det er blandet med lidt merino uld for at gøre det ekstra blødt. Det er sjovt at strikke med, for du får spændende farveskift i dit strikketøj og der opstår mønstre, som du ikke selv ville kunne forudse. Det giver et uforudsigeligt touch til uldtrøjen, et slags naturligt mønster i form af farveskift, og det kan virkelig være lækkert at arbejde med. Desuden er kvaliteten helt i top, og det danske farveskiftende garn er også et bæredygtigt valg. Se mere på www.shop.naturlig-beklaedning.dk.

Super lækkert uld undertøj

Naturlig Beklædning sælger også et hav af lækkert blødt uld undertøj til gode priser. Uld er et genialt materiale, for det regulerer temperaturer så det holder dig både varm, når du har brug for det og kan holde varmen ude, når du fx sover og har brug for at blive nedkølet. Det er vasket med lanolin, som forsæber sved, og derfor behøver det ikke vasket før efter 3 uger til 3 måneder. Der kan du tilsætte lidt lanolin til dit uld undertøj, så det igen får den geniale effekt. Uld undertøj er desuden blødt og lækkert at have på, og det transporterer sved og regulerer på den måde din sovetemperatur. Uld undertøj skal bare hænges til luftning, så er det rent igen, og derfor er det genialt til undertøj. Der er mange forskellige slags lækkert uld undertøj i flotte farver i butikken, som du kan købe til rigtig gode priser.