Tag ind forbi Skatetema.com og find skaterhjelm og Air Scooter

Er du vant til fart under fødderne og vind i håret? Så er du på rette vej! På www.skatetema.comforhandles et bredt udvalg indenfor alt der hedder skating og rulleskøjteløb. Her finder du alt hvad dit fartglade hjerte kunne begære, hvad end dette er en skaterhjelm eller en helt ny Air Scooter.

Skatetema.com

Beskyt dit hoved med en skaterhjelm i smart design

Beskyttelse bør aldrig nedprioriteres, og netop derfor forhandles skaterhjelme, knæbeskyttere og andet sikkerhedsudstyr selvfølgelig også hos Skatetema.com. Deres holdning er klart, at alle burde bruge en skaterhjelm eller andet udstyr, der beskytter hoved, knæ, albuer og håndled. Heldigvis kan du få fingrene i en skaterhjelm, der ikke bare passer utroligt godt på dit hoved, men også ser utroligt smart ud. Udvalget fås både til børn og voksne i mange forskellige designs og farver. Ingen har nemlig sagt at sikkerhedsudstyr skal være kedeligt, så derfor finder du mange farverige og moderne varianter af skaterhjelmen på www.skatetema.com.

 

Find en Air Scooter til motion og transport

Efter at have fået sikkerhedsudstyret på plads, kan du trygt shoppe efter din nye Air Scooter. Hos Skatetema.com forhandles de populære Air Scooters, der med deres store hjul, BMX-lignende styr og gode bremsesystem er perfekte til både transport og motion. Når løbehjul når op i størrelser som en Air Scooter, bruger man nemlig en stor del af kroppen på fremdrift og forbrænder derfor en del flere kalorier. En Air Scooter kan derfor sagtens bruges til at urban transport, men ligeledes passes ind i din ugentlige motions-rutine, når du trænger til at få pulsen op i en halv eller hel times tid. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser, hvis du vælger at investere i en Air Scooter fra Skatetema.com.

 

Udover webshoppen forhandles skateudstyr også i det store showroom i Holstebro. Her kan du ligeledes shoppe det store udvalg og får selvfølgelig også 14 dages returret, nøjagtigt som hvis du handler online.