Bredt udvalg af klassiske Artemide lamper og smukke Design By Us lamper

Designerlys.dk sælger mange forskellige designerlamper til gode priser. Se bl.a. på Artemide lamper eller køb en flot og hyggelig Design By Us lampe på siden til en god pris.

Artemide lamper i italiensk stil

Hos Designerlys.dk kan du finde mange forskellige flotte lamper fra kendte designere, og du vil helt sikkert kunne finde en designerlampe i butikken, som passer lige til din smag. Der er forskellige gode lamper til salg fra kendte designere, som har lavet kvalitetslamper i årevis og som er synonym med godt håndværk og gennemført æstetisk og funktionelt design. Hvis du kan lide lamper i italiensk stil, så er Artemide lamper lige noget for dig, for de laver klassiske lamper, som du nok kender, når du ser dem. Artemide lamper står for gennemført æstetisk design i funktionalistisk stil og super godt håndværk. Der er mange forskellige modeller, men du kender nok bedst Tolomeo, som kommer i mange forskellige størrelser til gulv, bord og væg. Se det flotte udvalg af Artemide lamper på ww.designerlys.dk, hvor du kan finde mange forskellige spændende designerlamper til gode priser, og hvor du helt sikkert kan finde lige det, du skal bruge.

Design By Us lampe i simpelt design

Hos Designerlys.dk kan du finde mange forskellige lamper til gode priser, som er designet af kendte designere og store og små designhuse. Der er mange forskellige mærker i butikken, og du kan både finde klassiske gamle lamper fra de kendte designere samt yngre moderne lamper. Find bl.a. et bredt udvalg af Design By Us lamper i butikken. Du kan kende en Design By Us lampe på det farvede glas, som er blevet kendetegnende for virksomheden med deres smukke og simple designs, som giver en fantastisk hyggelig belysning. Det er godt håndværk og simpelt design, når det er bedst, for det er ofte sådan man får de bedste designs og den bedste belysning i hjemmet, hvilket helt klart er i fokus, når du køber en Design By Us lampe, som er lavet i farvet glas. Der er firkantede og runde designs, som du kan vælge imellem og mange forskellige farver glas.

 

Designerlys.dk