Hos Den Gamle Brugs finder du bl.a. flis til haven og løst leveret brænde i høj kvalitet

Hvad enten man er på udkig efter brænde til sin brændeovn, eller man mangler dækflis til et blomsterbed, så er det helt sikkert Den Gamle Brugs, man skal besøge. Her forhandles der blandt andet flis til haven og løst leveret brænde til rigtig gode priser. Man kan købe allerede i dag ved at besøge hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Den Gamle Brugs

Praktisk flis til haven

Hvis man har en have, som man elsker, men som man gerne bare i højere grad vil kunne nyde i stedet for at skule bruge alt tiden på at luge ud i bedene, så bør man helt sikkert kigge ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der nemlig flis til haven og til stier og bede. Flis til haven er af særdeles høj kvalitet og kan bruges til at dække af i diverse blomsterbede, så man minimerer mængden af ukrudt i haven. Flisen til haven er hugget i fibrenes retning, og størrelsen varierer typisk fra en halv til fem centimeter. Hos Den Gamle Brugs forhandles alt flis naturligvis til rigtig gode priser. Man kan købe allerede i dag og få leveret direkte til døren på Sjælland ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Løst leveret brænde af forskellige træsorter

Hvis man har en brændeovn, som man er på udkig efter billigt brændsel af høj kvalitet til, så bør man helt sikkert kigge ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der nemlig løst leveret brænde af mange forskellige træsorter. Man kan således vælge løst leveret brænde af alt fra løvtræ, bøg og gran til birk, ask og meget, meget mere. Fælles for alle sorter er naturligvis den høje kvalitet, og at det leveres kløvet, så det er ganske nemt og enkelt at få stablet, tørret og klart til brug i brændeovnen. Man kan læse meget mere om løst leveret brænde ved at besøge Den Gamle Brugs på hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

På hjemmesiden www.dgb-braende.dk forhandles der brænde af den bedste kvalitet.