Køb Philips Hue udstyr og en Netatmo vejrstation hos Smart.dk

Philips Hue og Netatmo vejrstation er måske ved første øjekast to vidt forskellige ting. Førstnævnte har at gøre med belysning, mens den anden kan hjælpe dig med at holde styr på vind og vejr. De har dog en væsentlig fællesnævner: Begge produkter er intelligente. Smart.dk forhandler alt, der findes af smart home-produkter, hvilket du kan læse mere om her.

Stort udvalg af Philips Hue udstyr

Philips Hue er et trådløst belysningssystem. Den teknologiske virksomhedsgigant, som alle kender, har som altid haft fingeren på pulsen – og Philips Hue er ingen undtagelse. For aldrig har det været nemmere, sjovere og bedre at få lige præcis den belysning, du ønsker i dit hjem. Du kan både få Philips Hue pendler, gulvlamper, bordlamper osv., men helt grundlæggende er der tale om en pære, som du kan styre via eksempelvis din smartphone. Mulighederne er utallige, og du kan fx kontrollere lysets blødhed og farve. Brugervenlighed er et nøgleord, når snakken går på smart home-produkter, og her er Philips Hue bestemt ikke faldet af vognen. For selvom det kan lyde avanceret, er det enormt intuitivt at bruge, og skulle din smartphone løbe tør for batteri, kan du altid bare brug kontakten henne ved døren til at tænde og slukke for lyset.

Alt om vind, vejr og klima med en Netatmo vejrstation

Med en Netatmo vejrstation har du mulighed for at indhente al den information, som du ønsker om vind, vejr og klima. Samtidigt har den også nogle indendørsfunktioner. Foruden temperaturmåling og luftfugtighed kan du nemlig også måle støjniveauet i dit hjem, hvilket fx er enormt praktisk, når der er lidt for meget gang i ungerne. En Netatmo vejrstation gemmer faktisk dataene, og via deres app kan du følge med fra arbejdet eller holde styr på de vejrmæssige tendenser i din baghave. Det er virkelig smart. Folkene hos Smart.dk er altid glade for at hjælpe, hvis du skulle have nogle yderligere spørgsmål til produktet – for dedikationen og passionen for smart home-produkter er nemlig ikke til at tage fejl af hos den danske webshop. Så klik ind på www.smart.dk og køb din nye Netatmo vejrstation før din nabo.

Smart.dk