Stort udvalg af Barlinek træpiller og Lava træpiller til fornuftige priser

Hos webshoppen Lakoda har de specialiseret sig i alt der har med træpiller og lignende typer brændsel at gøre. Her finder du alle de største og bedste producenter af træpiller fra rundt omkring i Europa, blandt andet Barlinek træpiller og Lava træpiller. Tingene bliver ikke mindst interessante når man finder ud af, at man kan køre ned over grænsen og selv hente træpillerne, og nøjes med at betale tysk moms, som 7% i forhold til de 25% her i landet. Vil du vide mere, så læs videre herunder.

Billige Barlinek træpiller

Det er altid billigt at købe jeres træpiller hos Lakoda, og gå vinteren i møde med masser af træpiller på lager. I har desuden mulighed for at vælge imellem en række velkendte producenter, blandt andet Barlinek træpiller. Barlinek træpiller er et stærkt valg, hvis man vil have træpiller som kombinerer høj brændværdi og et overordnet godt niveau af kvalitet, med en pris hvor alle kan være med. Det vidner dobbeltcertificeringen ikke mindst om; Barlinek træpiller er både DINplus certificeret og ENplus A1-certificeret. Begge er gode ting at sigte mod, når man skal købe træpiller.

Lava træpiller i høj kvalitet

Du har flere gode muligheder når du handler hos www.lakoda.dk. Foruden Barlinek har du også mulighed for at vælge Lava træpiller. Lava træpiller er en kæmpe producent, som årligt forsyner det europæiske marked med 144.000 tons piller. Det er derfor ikke nogen overdrivelse at påstå at man hos Lava har stor erfaring med at producere træpiller.

Uanset om du vælger at købe Lava træpiller, Barlinek træpiller eller en anden type hos Lakoda, kan du se frem til et prisniveau der altid er under standarden, uden at kvaliteten lider under det. Klik eventuelt ind på forhandlerens egen hjemmeside hvis du gerne vil vide mere.

 

Lakoda