Stort udvalg af billige træpiller og træbriketter i topkvalitet hos Pillemadsen

Pillemadsen er til dig, der vil have tændt op for varmen på en både billig og miljøbevidst måde. Butikken er beliggende lige syd for den dansk-tyske grænse og har god erfaring med både billige træpiller og træbriketter. Disse fås til en rigtig god pris, blandt andet fordi den tyske moms er særdeles mindre end den danske.

Billige træpiller i god kvalitet

Grundet, at Pillemadsen ligger lige over grænsen mellem Danmark og Tyskland betaler du bare 7% i moms, modsat Danmarks 25%. Der er derfor mange grunde til at bestille alle de billige træpiller hjem, som du har brug for. Blandt andet har Pillemadsen god erfaring med at samarbejde med miljøvenlige producenter af billige træpiller, der producerer dem på 100% træ uden nogle former for tilsætningsstoffer. En sikker og økologisk måde at fyre op i dit hjem på er derfor garanteret med billige træpiller fra Pillemadsen, som tilmed er til at betale sig fra.

Hårdt pressede træbriketter

Pillemadsen gør derfor en dyd ud af at handle ind hos de mest kvalitetsbevidste producenter, hvilket også gælder for sortimentet af træbriketter. Vælger du at købe træbriketter fra Pillemadsen, er du ikke bare sikret en rigtig god pris, men tilmed træbriketter af høj kvalitet — altså CO2 neutrale og hårdt pressede. Træbriketter er ofte miljøvenlige, ikke bare fordi de er CO2 neutrale, men også fordi, at de produceres som et biprodukt af træindustrien. At træbriketter er hårdt pressede betyder, at deres afbrænding er både jævn og længerevarig. Dette er vigtigt for kvaliteten af et produkt, ikke bare for brugervenligheden, men også for din pengepung. Skru derfor op for varmen med god samvittighed, når du bruger træbriketter fra Pillemadsen!

Pillemadsens gode priser og store sortiment kan ses på www.pillemadsen.dk, hvor du samtidigt kan finde yderligere information om fragt og levering.

 

Pillemadsen