Dan Egtved forhandler alt i staldinventar eksempelvis funktionelle kraftfoderautomater

Dan Egtved er én af landets absolut førende forhandlere af staldinventar til landbrug for fritidslandbrug, og har mange års erfaring inden for branchen. Man leverer en bred vifte af løsninger inden for inventar til stalde, deriblandt kraftfoderautomater, fodertrug, høhække og meget mere. Der er flere gode grunde til at vælge netop dem, næste gang du skal købe nyt staldinventar, et par af dem kan du læse mere om i artiklen herunder.

Dan Egtved

Alt i staldinventar

Nyt staldinventar, dét kan du med fordel vælge at købe hos Dan Egtved. Forhandleren har stor erfaring inden for branchen, og kan derfor helt sikkert sælge dig den type staldinventar som du har brug for, i den rette kvalitet. Teamet bag virksomheden har stor erfaring inden for branchen, og du kan være helt sikker på at der tages forbehold for dine individuelle behov inden for staldinventar når du handler hos dem. Et gennemløbende højt niveau af kvalitet og slidstærke design på alle typer staldinventar sikrer desuden, at man har glæde af inventaret i mange år frem, ved korrekt anvendelse og vedligeholdelse.

Funktionelle kraftfoderautomater

Der er en række spændende kategorier man kan vælge imellem når man handler hos Dan Egtved. Én af dem er kraftfoderautomater. I kategorien med kraftfoderautomater finder du modeller i en række forskellige smarte og funktionelle design, blandt andet kraftfoderautomater til kalve, kraftfoderautomater til udendørs brug samt standard modeller.

Sker det at du bliver i tvivl om hvilken type kraftfoderautomater du skal vælge, så kan du naturligvis altid kontakte kundeservice på www.dan-egtved.dk og få en uforpligtende snak om emnet. De vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at vælge den helt rigtige type kraftfoderautomater til dine kreaturer, eller andre typer staldinventar du mangler.