Find et bredt udvalg af både foder og kosttilskud til din hund hos HIKE

Den danske webshop HIKE har specialiseret sig i at forhandle kvalitetsdyrefoder til fornuftige priser, og samtidigt i at gøre det ekstra nemt for hundeejere altid at have mad i skabet til deres firbenede ven. Kataloget spænder bredt, og tæller alt lige fra almindeligt hundefoder og kornfri hundemad, til kosttilskud til hunde og hvalpepakker. Man har derfor rig mulighed for at samle alle sine indkøb af hundemad og lignende ét sted, velvidende at kvaliteten altid er helt som den skal være. Læs mere herunder hvis du er interesseret.

HIKE

Kornfri hundemad fyldt med sunde ingredienser 

Hos HIKE finder du altid et spændende og velassorteret udvalg af hundemad. Derfor vil du altid kunne finde hundemad, der passer perfekt til din hund. Blandt andet har du mulighed for at købe kornfri hundemad til din hund, som er særdeles populært for tiden - af gode grunde. Præcist ligesom med os mennesker, er det nemlig ikke lige meget hvad hunde spiser. Ude i naturen ville en hund f.eks. ikke spise ret meget korn, hvilket der desværre er meget af i almindeligt hundemad fra supermarkedet. Men heldigvis kan man i stedet købe kornfri hundemad til sin hund, som det fra HIKE’s katalog. Kornfri hundemad er fyldt med sunde ingredienser, som en rask hund har brug for, og fås i flere gode varianter. Se dem alle på www.hike.dk.

Hold din hund sund med kosttilskud til hunde

Foruden kornfri hundemad, kan du blandt andet også købe kosttilskud til hunde hos HIKE. Vil du være sikker på at din hund trives og har det godt, kan kosttilskud til hunde være et godt valg. Der fås lige nu flere gode varianter af kosttilskud til hunde hos forhandleren, blandt andet energiopbygger, led og mobilitetstilskud, vitamintilskud og glucosamin. Er du i tvivl om hvilken type kosttilskud til hunde - eller kornfri hundemad - du skal vælge, så kan kundeservice på siden helt sikkert hjælpe.