Hos Dyrlægens Gård kan du bl.a. købe ArthroFlex Omega og Kalm til katte i høj kvalitet

Når danske katte - og hundeejere skal købe kosttilskud og lignende produkter til deres kæledyr, sker det i højere og højere grad at indkøbet gøres hos Dyrlægens Gård. Butikken har nemlig altid et bredt udvalg på lager, og sikkert også præcist den type kosttilskud til kæledyr som du har brug for til din hund eller kat. Lige nu tæller udvalget blandt andet ArthroFlex Omega samt Kalm til katte og hunde. Begge produkter der med rette nyder stor ros og anerkendelse inden for dyrlægeverdenen. Læs mere herunder, hvis du vil vide mere.

Dyrlægens Gård

Effektivt ArthroFlex Omega

Der er altid gode produkter til hunde og katte at finde i kataloget hos den danske forhandler Dyrlægens Gård, og næsten med sikkerhed også den type som du har brug for til dit kæledyr. Døjer din hund f.eks. med ledsmerter og / eller gigt, kan ArthroFlex Omega som regel være et rigtig godt valg, der kan give hunden rigtig meget livskvalitet tilbage.

ArthroFlex Omega er et naturligt kosttilskud, som blandt andet indeholder omega-3 fedtsyrer, collagen II, glucosaminoglycaner og grønlæbet musling, som er med til at mindske inflammation i led. ArthroFlex Omega kan enten gives som en del af hundens daglige foder, eller doseres direkte i hundens mund.

Sund Kalm til katte

Udover ArthroFlex Omega finder du blandt andet også Kalm til katte og hunde hos Dyrlægens Gård. Nærmer der sig en særlig lejlighed, som du ved at din kat oplever som meget stressende (her er nytårsaften det klassiske eksempel), er Kalm til katte det helt rette præparat at anvende. Kalm til katte fremkalder nemlig en naturlig ”feel good” effekt hos katten, der som regel kan gøre nytårsaften, en tur i kattepension eller lignende noget mere tålelig. Både Kalm til katte og hunde er helt naturlige præparater, så man risikerer ikke at overdosere.

Har du yderligere spørgsmål vedr. ArthroFlex Omega, Kalm til katte eller andre produkter fra kataloget, vil kundeservice på www.dyrlaegensgaard.dk med sikkerhed gerne bruge tid på at besvare disse.