Hos HIKE kan du bl.a. købe naturligt dansk hundemad og kornfri hundemad til gode priser

HIKE er naturligt dansk hundemad når det er bedst, og vil helt sikkert være hundemad som din firbenede ven vil sætte pris på. Producenten står bag en række forskellige typer hundemad, der udover traditionelt foder bl.a. også tæller såkaldt kornfri hundemad. Præcist hvad dét er, det kan du læse mere om i artiklen herunder, hvor du også kan finde andet brugbar information om producenten og deres produkter.

HIKE

Sundt og naturligt dansk hundemad

Når mange danske hundeejere vælger at købe netop HIKE hundemad, er det bestemt ikke noget tilfælde. Det skyldes tværtimod, at HIKE hundemad er naturligt dansk hundemad som både er produceret med omtanke for hundens ve og vel, og for at hunden skal synes godt om foderet. Der skulle sagt med andre ord være gode chancer for at hunden logrer ekstra meget med halen, når det er hundemad fra det danske mærke, der bliver stille frem i madskålen. Generelt set kan det siges, at hundemad fra producenten i høj grad henvender sig til hundeejere, der bekymrer sig særligt meget om, hvad der deres hund får at spise.

Kornfri hundemad i god kvalitet

En af de typer hundemad du kan vælge når du shopper hos HIKE, er kornfri hundemad. Sagt lidt forsimplet, så er kornfri hundemad fyldt med ekstra mange af de ingredienser, som en hund helt naturligt ville indtage ude i naturen. Det viser sig nemlig, at vores firbenede venners forfædre ikke spiste særlig meget korn, men derimod en masse kød, indvolde og sågar også planter. Og det er netop denne type ingredienser, som kornfri hundemad fra www.hike.dk er fyldt med.

Har du spørgsmål vedrørende kornfri hundemad eller andre typer naturligt dansk hundemad fra HIKE, så kontakt kundeservice på siden, der uden tvivl gerne vil tage en snak om emnet med dig.