Online forhandler af sårrens til katte og ArthroFlex kosttilskud til katte

Dyrlægens Gård har mange forskellige slags kost, lægmidler og kosttilskud til husdyr. Du kan bl.a. læse om sårrens til katte samt om ArthroFlex kosttilskud til katte her.

Dyrlægens Gård

Sårrens til katte

Hos Dyrlægens Gård kan du finde mange forskellige slags kosttilskud og foder til husdyr. De sælger også plejeprodukter til katte, som bl.a. effektiv sårrens til katte. Hvis din kat har været oppe og toppes med en anden strid kat, og har fået nogle sår i kampen, så er det en god ide at rense dens sår med noget specifik sårrens til katte. På den måde sikrer du, at der ikke går betændelse i sårene. Sårrens til katte er let at bruge, det skal bare påføres såret og så renser det uden at svie eller gøre ondt på katten. Det bremser udviklingen af infektion, dræber skadelige bakterier, svampe og vira og kan også bruges til forbrændinger. Sårrensen kommer både som gel, væske og spray. Det skaber desuden et godt og sundt fugtigt miljø for såret, som fremmer helingsprocessen. Læs mere på hjemmesiden dan-egtved.dk om de mange forskellige slags plejeprodukter til din kat.

ArthroFlex kosttilskud til katte

Dyrlægens Gård har også et bredt udvalg af kosttilskud til både hunde og katte. Især med gamle husdyr, men også nogle gange unge, kan det være nødvendigt med et eller flere forskellige kosttilskud. Både hunde og katte kan opleve problemer med fordøjelsen, med tør og usund pels, med ledsmerter og gigt samt forskellige sygdomme. Du kan bl.a. finde ArthroFlex kosttilskud til katte i butikken, som er fyldt med Omega fedtsyrer fra fisk og skaldyr, og som hjælper især ældre katte, som oplever ledsmerter og problemer med bevægelsesapparatet. ArthroFlex kosttilskud til katte er godt for mange ting, og hjælper din kat med at smøre leddene og styrke knoglerne. Læs mere om ArthroFlex kosttilskud til katte på www.dan-egtved.dk, hvor du kan finde mange forskellige gode kosttilskud og fodertyper, som kan hjælpe husdyr med diverse skavanker og kropslige udfordringer, bl.a. mangel af energi, smerter, sygdomme og dårlig pels. Du får altid hurtig levering og super kundeservice.