Stort udvalg af hundefoder og kornfri kattemad i høj kvalitet hos HIKE

HIKE har altid et bredt udvalg af hundefoder på lager, lige som de også forhandler deres velsmagende (hvis man er kat) kornfri kattemad. Uanset hvilken type hundefoder eller kattemad du besøger hjemmesiden for at købe, kan du altid være helt sikker på at kvaliteten er som den skal være, når der står HIKE på foderet. De går nemlig ekstra meget op i det de laver, og gør sig ekstra umage når der produceres hundefoder og kattemad. Læs mere om dét i artiklen herunder.

HIKE

Hundefoder i god kvalitet

Der er flere gode fordele ved at starte med at kigge forbi HIKE når man skal købe hundefoder. Først og fremmest er den danske producent af gode grunde kendt for kvalitet, uanset om det gælder deres hundefoder eller kattemad. Det betyder både at foderet er fyldt med sunde naturlige ingredienser, og at din hund og / eller kat samtidig nok skal blive ekstra glad, hver gang det spisetid. Er du i tvivl om et eller andet i forbindelse med køb af hundefoder eller kattemad, kan du altid kontakte kundeservice på siden og få en snak med dem. De ved selvsagt en masse om hundefoder og kattemad, og deler gerne ud af denne viden.

Sund kornfri kattemad

Har du en kat som har problemer med fordøjelsen, kan det måske være en fordel at skifte dens almindelige foder ud med såkaldt kornfri kattemad. I kornfri kattemad har man skiftet korn som der sædvanligvis er meget af i kattemad ud med naturlige ingredienser som kød og planter. På den måde minder kornfri kattemad i langt højere grad om den kost som en kat ville spise ude i naturen.

Klik ind på www.hike.dk hvis du har lyst til at kigge nærmere på hvad de lige nu tilbyder inden for kornfri kattemad og hundefoder.