Forkæl din guldklump med et sjovt Dantoy køretøj eller Magna-Tiles

www.legebyen.dk er stedet for dig, der ønsker et bredt og varieret udvalg af legetøj af enhver slags til dine børn. Her finder du alt indenfor legetøjets verden, hvad end dit barn interesserer sig for og elsker at lege med. Find bl.a. et stort udvalg af de populære Dantoy køretøjer eller find inspiration i sortimentet af Magna-Tiles, der udfordrer børns kreativitet.

Legebyen.dk

Dantoy køretøjer

I over 25 år har de populære og geniale Dantoy køretøjer været en elsket del af mange børns hverdag – og det er de stadig den dag i dag. Hos Legebyen.dk finder du et bredt og varieret udvalg af netop Dantoy køretøjer, hvor du bl.a. finder den ikoniske scooter i både original model samt nye variationer. Med et Dantoy køretøj er der grundlag for mange timers sjov og leg i haven, villakvarteret og på legepladsen – og med de mange muligheder hos Legebyen.dk kan du nemt finde netop den model af Dantoy køretøjer, som passer bedst til dine børns interesser og ønsker.

Farverige Magna-Tiles 

Ønsker du et legetøj, der både styrker dit barns fantasi, indlæring og koncentration på én gang? Hos Legebyen.dk finder du det innovative legetøj, Magna-Tiles, der netop rummer alt dette. De farverige, magnetiske Magna-Tiles kan sammensættes på hundredvis af måder, så dit barn kan fordybe sig og skabe forskellige former og farvekombinationer efter egen fantasi og udforskning. Du finder Magna-Tiles i et hav af forskellige farver, former og størrelser, så der kan skabes spændende verdner udsprunget fra barnets fantasi. Lad dig inspirere i det store, brede sortiment og udvid legens spektrum med Magna-Tiles fra Legebyen.dk i dag.

Gå på udkig i Legebyen.dks store og imponerende sortimenter af legetøj for enhver smag. Her går du aldrig galt i byen, for hvad end dit barn interesserer sig for og ønsker at lege med, er du sikker på at finde noget, der falder i god jord her.