Hos Legebyen.dk finder du bl.a. LEGO Boost og underholdende legetæpper til gode priser

Kunne du tænke dig at overraske børnene med noget helt særligt, har du et utal af muligheder hos Legebyen.dk. Her kan du finde legetøj, sjove børnemøbler, legetæpper og meget mere – alt sammen til stærke priser. Tag for eksempel et kig på LEGO Boost, der kombinerer leg og læring på sjoveste vis.

Legebyen.dk

Lav forskellige aktiviteter med LEGO Boost

Uanset alder, er der mange timers sjov i vente med LEGO Boost. LEGO Boost gør det sjovere end nogensinde at bygge og programmere, og rummer både avanceret software og hardware. Med LEGO Boost appen til tablets, kan du følge byggevejledningerne og deltage i mange forskellige aktiviteter. Flere sjove skabninger kan laves, som for eksempel talende robotter, katte, køretøjer med et væld af funktioner og meget mere. LEGO Boost er oplagt sammen med venner og familie, men er også perfekt til hvis man selv vil sidde og nørde. Lyder det som noget for dig, så gør dig selv en tjeneste og besøg webshoppen, hvor du kan læse mere om produktet. Har du spørgsmål i forhold til LEGO Boost eller andre produkter, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte deres kundeservice.

Forskellige legetæpper i sjove design

Leder du efter metoder til at aktivere dit barn, kan et legetæppe altid anbefales. Med et legetæppe kan barnets fantasi og kreativitet stimuleres, og så er de naturligvis behagelige at ligge på. Hos Legebyen.dk finder du legetæpper med mange forskellige motiver, lige fra bybilleder og til hinkeruder. Er de mindste særligt glade for at lege pirater, dinosaurer eller noget tredje, går du derfor ikke galt med deres udvalg. Du kan finde legetæpper i mange forskellige størrelser, med skridsikre underflader for optimal sikkerhed. Tag et kig på hele udvalget og få masser af sjov med et legetæppe. Vil du vide mere om udvalget, er de altid meget glade for at høre fra dig, både via mail og telefon.