Hos Legeskum finder du bl.a. bolde til bassin og tumlemøbler til sjov leg

Du finder alverdens unikke løsninger af legetøj hos www.legeskum.dk. Uanset om du har et barn, der er to, fire eller seks år gammelt, finder du skønne tumlemøbler, skummøbler, bold bassiner og meget mere i de imponerende sortimenter. Find bl.a. en lang række forskellige bolde til bassiner, lige efter dit barns ønsker.

Legeskum

Forskellige gode bolde til bassin

Ét af de populære og skønne produkter, som du finder hos Legeskum, er deres mange forskellige boldbassiner. Boldbassiner er den oplagte mulighed for børn at tumle og boltre sig i, enten alene eller med sine venner. Udover de mange forskellige bassiner finder du naturligvis også en lang række forskellige bolde til bassinerne. Her findes bolde til bassiner i et hav af forskellige, flotte farvenuancer. Vælg bl.a. mellem pastelfarvede eller pangfarvede bolde til jeres bassin - på den måde kan I nemt kombinere Legeskums forskellige produkter med hinanden, så de lever op til jeres ønsker og forventninger.

Tumlemøbler til motorisk leg

Med de mange forskellige modeller af tumlemøbler, som du præsenteres for her på siden, bliver børnenes leg til udvikling. Med tumlemøbler fra det inspirerende og fantastiske sortiment bliver både motorik, indlæring og balance stimuleret hos barnet, der leger på dem. Gå selv på udkig og vælg mellem tumlemøbler i flere forskellige farver, former og størrelser, så de passer perfekt hjem til jer. Tumlemøblerne virker også stimulerende på børnenes byggeevner og fantasi, idet de kan give sig i kast med at skabe egne verdener og indre rum.

Hos Legeskum finder du et hav af skønt legetøj til dine børn, hvor de både kan lege og have det sjovt, samtidig med at de udvikler sig. Her går du aldrig galt i byen - og alle produkter er 100% fri for ftalater.