Catering i Århus med portionsanretning og buffet til arbejdspladser

Frokost+ giver jer den bedste frokost lige til pausen! De tilbyder nemlig catering i Århus til alle typer virksomheder, der vil have buffet eller portionsanrettet frokost med direkte levering og i ordentlig emballage, der bevarer både friskhed og konsistens, så maden er lige så lækker, som da den kom ud af gryderne. Deres diner transportable til arbejdspladser er noget som har rigtig stor værdi for århusianske virksomheder samt andre byer inden for deres leveringszone - Horsens, Hinnerup, Randers etc.

Frokost+

Frokost catering i Århus, forstæder og omkringliggende byer

På frokostplus.dk kan du læse om deres catering i Århus, der giver god værdi for mange typer af erhverv. Ja, det er allerede et af højdepunkterne på dagen for mange arbejdspladser i DK’s næststørste by. Deres frokost catering leveres dog ikke kun til Århus, men også Skanderborg, Galten, Randers og adskillige andre byer. Der er stor værdi i at højne livsglæden på de almindelige dage, fordi det er naturligvis disse dage, som udgør den største andel af vores liv. En frokostordning i Århus fra Frokost+ er et specielt tiltag, som højner stemningen på kontoret, institutionen eller lignende. Det er en mulighed inden for catering, der har fået meget ros. Deres fleksibilitet gør, at firmafrokosten passer ind i så godt som alle østjyske virksomheder.

Info om portionsanretning på frokostplus.dk

Med portionsanretning så skiftes den klassiske buffet ud med individuelle portioner. I disse globale ustadige tider er portionsanrettet mad en god ide. Det skal dog bemærkes, at det ikke er noget krav. Udover portionsanretning kan den helt almindelige firmafrokost i buffetform stadigvæk bestilles på frokostplus.dk. Valget er 100 % op til den enkelte virksomhed. Uanset om I ønsker portionsanretning eller buffet, så er maden altid baseret på gode råvarer og tilpasset den enkelte. Det er den samme høje kvalitet, du kan forvente både med portionsanrettet frokost og frokostbuffet.

Vælg Frokost+ frokostordningen, og få firmafrokost som portionsanretning eller som buffet. Deres catering leveres til Århus og omegn, og den er beskrevet nærmere på frokostplus.dk.