Catering i Aarhus med mulighed for hjemmelavet smørrebrød

I denne pressemeddelelse vil vi kigge på catering i Aarhus hos Frokost+. Deres frokost er frisk og sund. Der er smag og bid i retterne, og altid noget nyt at prøve. Nogle gange har man lyst til at udforske hele den kulinariske verden, mens man andre gange vil have noget dansk mad, som man voksede op med. Deres firmafrokost er nemlig rigtig mange ting. Den er også lig med ekstra forplejninger som f.eks. hjemmelavet smørrebrød, hvis man ønsker dette.

Frokost+

Flere typer catering i Aarhus som abonnent på frokostordning fra Frokost+

Få smagfuld catering i Aarhus, og oplev de meget lækre retter, som de hos Frokost+ laver til jer. Kokkene ved 100 %, hvad de gør. De er dygtige til at kombinere elementerne, så der skabes en komplet og sammenhængende buffet. De kan også anrette individuelt i portioner som et alternativ. Deres catering er med levering til døren i Aarhus. Ja, det bliver så nemt for jer som muligt. Jeres virksomhed behøver nødvendigvis heller ikke at have adresse i Aarhus for at nyde godt af den catering, der også er beskrevet yderligere på frokostplus.dk. Nej, de kører også til Randers, Galten, Horsens og Hadsten. De tager ligeledes turen til Malling og Egå samt Beder og Mårslet. Slå dit postnummer op nu på www.frokostplus.dk, og find ud af om catering også er muligt dertil.

Bestil hjemmelavet smørrebrød og indbydende sandwich

En god frokostordning kræver selvfølgelig masser af fleksibilitet. Nogle gange kan der være et arrangement på arbejdspladsen, som kræver noget nemt og lækkert. Så er hjemmelavet smørrebrød selvfølgelig fantastisk. Det er dog ikke kun en god tallerken med smørrebrød, som de leverer. Frokost+ er også dygtige til sandwich. Bestil en fantastisk platte med sandwich nemt på frokostplus.dk, når du abonnerer på frokost hos dem. Både deres smørrebrød og sandwich kan anbefales, så tøv ikke med at tage kontakt og hør om ekstra forplejning.

Det er nemmere at være tilmeldt firmafrokost hos Frokost+ end selv at stå for madpakkerne. Deres ekstra muligheder for catering i Aarhus som f.eks. smørrebrød er i verdensklasse!