Engageret telefonpasning og telefonservice

Der findes hos Edelmann Kontorservice god og serviceminded rådgivning, og hjælp til at passe din virksomheds telefoner. Der tilbydes hjælp til telefonpasning og telefonservice, som kan benyttes i travle tider.

Edelmann Kontorservice

Bestil telefonpasning på www.telefonpasning.com

Telefonpasning hos Edelmann Kontorservice står til rådighed overfor alle virksomheder, som oplever pressede tider på telefonen. Telefonpasningen sker på den måde at Edelmann Kontorservice bliver koblet op til virksomhedens telefonlinje, og derigennem kan modtage og svare på opkald. Inden telefonpasningen går i gang, bliver alle rådgiverne sat godt ind i den gældende virksomhed, så de vil fremstå som en reel kundeservice hos virksomheden. Telefonpasningen kan bl.a. benyttes i ferieperioder, frokostpauser, sygemeldinger og alle andre travle perioder. Edelmann Kontorservice lover rådgivere som er serviceminded, venlige og som ønsker at tage ansvar for din forretning. På den måde er du altid sikker på at få den bedste hjælp udefra, uden at din virksomheds image bliver påvirket. Læs meget mere om alle dine muligheder på telefonpasning.com.

Telefonservice til tider med ekstra pres på

Edelmann Kontorservice tilbyder også telefonservice, til alle virksomhed som ønsker ekstra hjælp til pasning af deres telefoner. Telefonservicen hjælper din virksomhed med stort set alle opgaver, som kan klares over telefonen. Det kan være kundehenvendelser, ordremodtagelser og meget andet. Telefonservicen begynder med en analyse og dialog med den gældende virksomhed, for at finde ud af hvordan samarbejdet skal foregå. Ligeledes en analyse så Edelmann Kontorservices rådgivere kan blive sat ind i virksomhed, så de kender den lige så godt som dens ansatte. Telefonservicen kan benyttes året rundt, alt efter hvordan virksomhedens behov er. Ligeledes er servicen god i travle tider, som fx ferier, frokostpauser og lignende. Læs mere om de mange muligheder på telefonpasning.com og find den bedste løsning til din virksomhed.

Besøg Edelmann Kontorservice allerede i dag, hvis din virksomhed står overfor pressede tider og ønsker hjælp dertil.