Grøn investering i solceller - Bæredygtig, dansk crowdlending hos Crowdton

Der er kommet en ny ting på banen i finansielle DK! Crowdlending i bæredygtige projekter er kommet til Danmark for at blive. Det er Crowdton, som nu har gjort det muligt for alle at tage del i de miljørigtige og særdeles lukrative projekter. Du bliver nødt til at læse mere på crowdton.com.

Crowdton

Nu er crowdlending ved at blive populært i Danmark

Nu er crowdlending også muligt i Danmark, og der er efterhånden ved at være nogle platforme, der muliggør denne investeringsform. Man kan f.eks. vælge crowdlending til opførsel af boligejendomme. Man kan også vælge miljørigtige projekter, som det er muligt hos Crowdton. Fordi hos denne investeringsplatform handler det om solcelleanlæg en masse. Dine penge gives som et lån til virksomheder, der vil opføre solcelleparker eller projekter til private. Det er en yderst lukrativ forretning. Fordi der er for alvor sat gang i den grønne omstilling, som du nu kan være en del af. Du er ikke kun med til at pleje din formue, og få et fast, stabilt afkast. Dine penge er også med til at bane vej for en bedre og grønnere Jord, hvor der selvfølgelig også er plads til dem, som kommer bagefter os. Hvis du kigger efter crowdlending i Danmark, så bør du også kigge nærmere på www.crowdton.com.

Investering for mindre beløb på crowdton.com

Crowdlending er en investering for alle. Mange af os er dog vokset op med et billede af en typisk investor: Det er som regel en mand i 30’erne eller derover, som har et kontor på øverste etage med en flot udsigt og naturligvis 7 skærme, der samtidig viser forskellige aktiekurser. Dette billede er heldigvis ved at ændre sig i folks bevidsthed, fordi næsten alle danskere har en økonomi, hvor investeringer er mulige. Det er en skam, at så mange indgår i dårlige investeringer i bankerne med produkter, der har en ringe udsigt. Et alternativ som crowdlending byder på minimale risici og et rigtig flot afkast. Hvis du vil lære mere om klimavenlige investeringer, så læs de fantastiske blogindlæg på crowdton.com og se deres brugervenlige grafik. Du kan også med fordel tilmelde deres velskrevne nyhedsbrev.